Φέρντιναντ: «Προπονητής ή μάνατζερ;»

Αν και δε σκέφτεται να «κρεμάσει» ακόμα τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ο Ρίο Φέρντιναντ έχει σχεδόν αποφασίσει πως με τη λήξη της καριέρας του θα συνεχίσει να είναι παρών στους ποδοσφαιρικούς χώρους, καθώς, όπως ο ίδιος δήλωσε, θα ήθελε να γίνει προπονητής ή μάνατζερ. 



Φέρντιναντ: «Προπονητής ή μάνατζερ;»

«Όσο περνούν οι μήνες και τα χρόνια τόσο περισσότερο σκέφτομαι την ιδέα να ασχοληθώ με την προπονητική ή με το “μάνατζμεντ”. Προφανέστατα, αγαπάω το ποδόσφαιρο και όσα συμβαίνουν σε αυτό και νομίζω πως θα μου άρεσε να έχω την καθημερινή ευθύνη των παικτών και να βγάζω τον καλύτερο εαυτό τους»,δήλωσε ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να προσθέσει: 

«Επίσης, είναι πολύ σημαντικό αυτές τις μέρες το ποιον επιλέγεις για μάνατζέρ σου. Νομίζω ότι και αυτό θα μου άρεσε». 

Ο 33χρονος άσος των «κόκκινων διαβόλων» τόνισε πως θα του άρεσε πολύ να βοηθάει τους καινούριους παίκτες ώστε να προσαρμοστούν στην ομάδα: 

«Θυμάμαι πως ήταν τα πράγματα όταν ήμουν ο καινούριος. Πάντα είναι δύσκολο να μπαίνεις σε μία ομάδα, όποτε εγώ θα προσπαθώ να βοηθάω τους νέους παίκτες. Μπορεί να χρειάζεται “αγώνα” για να αποτελέσεις μέρος της ομάδας, οπότε είναι πάντα καλό να υπάρχει κάποιος που να σε προσέχει όταν είσαι καινούριος. Αρά ναι! Υποθέτω πως θα προσπαθήσω να το κάνω αυτό», ήταν τα λόγια του.