Tελικά πότε είναι αποβολή;

Ο Βινσέντ Κομπανί πρέπει να τραβούσε τα μαλλιά του όταν είδε στον αγώνα κόντρα στη Λίβερπουλ δύο περιπτώσεις σαν την δική, σε τάκλιν με τα δύο πόδια, να μένουν ατιμώρητες, με τους παράγοντες της Σίτι αλλά και τον ίδιο να ζητάνε ίσα μέτρα και σταθμά!  



Tελικά πότε είναι αποβολή;

Στο 7ο λεπτό του πρώτου ημιτελικού του Λιγκ Καπ μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Λίβερπουλ, ο Αντι Κάρολ επιχείρησε τάκλιν με τα δύο πόδια στον Κλισί, αλλά ο Γάλλος αμυντικός ήταν αρκετά επιτήδειος να ξεφύγει και να μην έχει επαφή με τον αντίπαλο του. Στο τέλος του αγώναο Γκλεν Τζόνσον με σχεδόν παρόμοιο τάκλιν πήρε τη μπάλα από τα πόδια του Λεσκότ!

Και στις δύο φάσεις οι οπαδοί της Σίτι πετάχτηκαν από τις θέσεις τους, ζητώντας τιμωρία αλλά ο διαιτητής δεν έδειξε ούτε κίτρινη,αντιθέτως με ότι είχε συμβεί στο ματς Κυπέλλου της Κυριακής με τη Γιουνάιτεντ, όταν ο Φόι απέβαλε τον Κομπανί.

Ο Βέλγος αμυντικός ήταν στο Ετιχαντ και παρακολούθησε τον αγώνα από τις κερκίδες, στον πρώτο από τους τέσσερις αγώνες που δεν μπορεί να παίξει, αλλά δεν θέλησε μετά να σχολιάσει τις αποφάσεις του ρέφερι. Το είχε κάνει, όμως, νωρίτερα, όταν δημοσιοποίησε τις σκέψεις του μέσω facebook ζητώντας ίση αντιμετώπιση! 

Δείτε το μαρκάρισμα του Τζόνσον στον Λεσκότ

http://www.dailymotion.com/video/xnm7r9_terrible-tackle_sport?start=5#from=embed