Η Χαρτς έχασε το πρωτάθλημα και μαζί το… κανόνι της: Ο Σάνκλαντ είναι πολύ κοντά στη Ρέιντζερς!
Η σεζόν της Χαρτς τελείωσε… άδοξα, καθώς ενώ ήταν μπροστά και πρώτη όλη τη χρονιά, έχασε το πρωτάθλημα από τη Σέλτικ. Σαν να μην έφτανε αυτό, βλέπει την αρχή της επόμενης να πηγαίνει ακόμη πιο στραβά. Η Ρέιντζερς είναι κοντά σε συμφωνία με τον αρχηγό της, Λόρενς Σάνκλαντ, ο οποίος θα αφήσει την ομάδα του για μια αντίπαλο!

Μια μεγάλη μεταγραφή πάει να ολοκληρώσει η Ρέιντζερς ενόψει της νέας σεζόν, παίρνοντας τον Λόρενς Σάνκλαντ. Ο μέχρι πρότινος αρχηγός της Χαρτς, σύμφωνα με το Sky Sports, είναι κοντά στον σύλλογο της Γλασκώβης, έπειτα από μια τρομερή σεζόν για τον ίδιο!
Συγκεκριμένα, το «Sky Sports» αναφέρει πως η Ρέιντζερς είναι πλέον πάρα πολύ κοντά στην απόκτηση του Σκωτσέζου σέντερ φορ, με τον οποίον τα έχει βρει σε όλα. Μένει η συμφωνία με την ομάδα. Το συμβόλαιο που του προσφέρεται είναι για δύο χρόνια με option για άλλον έναν!
Οι πληροφορίες λένε, πως η ομάδα της Γλασκώβης θέλει να τον κάνει δικό της, πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Φέτος, πέτυχε 20 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις!
🚨 EXCLUSIVE - Rangers offer Lawrence Shankland two-year deal with option of a third - and WON'T have to pay a penny to Hearts to sign him@Record_Sport understands Ibrox chiefs now in "advanced talks" with Jambos skipper
— Andy Newport (@AndyNewportDR) May 24, 2026
🗞️ Read more: https://t.co/7BUnFjxGXm






















