Ο Ενκουνκού αποθεώθηκε, γνωρίστηκε με τον κόσμο της Τσέλσι και έδειξε φουριόζος (vids)

Ο Κριστόφ Ενκουνκού άργησε μερικούς μήνες, αλλά κατάφερε να κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τη μπλε φανέλα και τη συνδύασε με πρόκριση! Εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον κόσμο των «μπλε» για τον τρόπο που τον υποδέχθηκαν, ενώ, σκόραρε με απίθανο τρόπο στη διαδικασία των πέναλτι, όπου θριάμβευσαν οι Λονδρέζοι.  



Ο Ενκουνκού αποθεώθηκε, γνωρίστηκε με τον κόσμο της Τσέλσι και έδειξε φουριόζος (vids)

Ο Γάλλος επιθετικός πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 69ο λεπτό του προημιτελικού του Λιγκ Καπ απέναντι στη Νιούκαστλ και συνείσφερε στην διατήρησης της πίεσης στα αντίπαλα καρέ, μέχρι να έρθει τελικά το γκολ του Μούντρικ και η ισοφάριση για να οδηγηθούν οι δύο ομάδες στα πέναλτι.

Ο τρόπος με τον οποίο πανηγύρισε μαζί με τον σκόρερ, η διάθεση που έδειξε, η αποφασιστικότητά του στη διαδικασία από την άσπρη βούλα, όπου σκόραρε με εκπληκτικό τρόπο και με πολλή δύναμη, έδωσαν λόγους στους οπαδούς της Τσέλσι για να αισιοδοξούν.

Περισσότερο απ’ όλους, αισιοδοξεί για τη συνέχεια ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο που εισπράττει τη συμμετοχή του Ενκουνκού στα πλάνα του ως μια νέα μεταγραφή… Δεκεμβρίου.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης