Ο Μπενζεμά αφήνει τη Ρεάλ, ο Κέιν έρχεται; Η «Βασίλισσα» κάνει το… μπαμ στο «Νησί»!

Δεδομένη είναι η αποχώρηση του Καρίμ Μπενζεμά από τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από 14 χρόνια, με τον Γάλλο επιθετικό να μεταβαίνει στη Σαουδική Αραβία. Ποιος είναι ο βασικότερος υποψήφιος για την αντικατάστασή του; Φυσικά, ο Χάρι Κέιν!



Ο Μπενζεμά αφήνει τη Ρεάλ, ο Κέιν έρχεται; Η «Βασίλισσα» κάνει το… μπαμ στο «Νησί»!

Πολύ σπουδαίο καλοκαίρι αναμένεται να λάβει χώρα, αναφορικά με τις προσθαφαιρέσεις στα ρόστερ των ομάδων, των πέντε κορυφαίων πρωταθλημάτων, με τον Καρίμ Μπενζεμά φυσικά να μονοπωλεί το τελευταίο διάστημα το ενδιαφέρον όλων.

Σκέφτηκε να συνεχίσει για 15η διαδοχική σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά η πρόταση που δέχθηκε από την Σαουδική Αραβία και την Αλ-Ιτίχαντ, δεν γινόταν να απορριφθεί. Θα λαμβάνει 200 εκατομμύρια τον χρόνο. Ποιος θα έλεγε «όχι» σε ένα τέτοιου είδους ενδεχόμενο;

Η εποχή του Γάλλου επιθετικού τελειώνει στη «Βασίλισσα» και εκείνη αναζητά τον αντικαταστάτη του. Ποιος είναι η βασική επιθυμία του Φλορεντίνο Πέρεθ; Ο Χάρι Κέιν, ακόμη και αν οι Ισπανοί θέλουν να σεβαστούν το συμβόλαιο που έχει ο Άγγλος με την Τότεναμ.

Αυτό εκπνέει την επόμενη σεζόν και τη δεδομένη χρονική στιγμή, οι «μερένχες» θέλουν τόσο αυτόν, όσο και τον Κάι Χάβερτς, με φόντο την κατάκτηση του επόμενου Champions League!

Δημήτρης Μανάκος