Να μείνει στη Γιουνάιτεντ ο Ντε Χέα; «Ούτε για δεύτερος» λέει ο Ρόι Κιν!

Μπορεί ο Νταβίδ Ντε Χέα να αναδείχθηκε ο κορυφαίος γκολκίπερ της φετινής Premier League, αναλογικά με τα clean sheet του, όμως ο Ρόι Κιν θεωρεί πως ο Ισπανός δεν πρέπει να συνεχίσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ούτε ως εφεδρικός τερματοφύλακας.  



Να μείνει στη Γιουνάιτεντ ο Ντε Χέα; «Ούτε για δεύτερος» λέει ο Ρόι Κιν!

Πρόκειται δεδομένα για έναν εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων την τελευταία πενταετία στην Premier League, με τον Νταβίδ Ντε Χέα να βγαίνει μπροστά στα… δύσκολα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να αποτελεί τον βασικό τερματοφύλακα του συλλόγου.

Φέτος, αποτέλεσε τον γκολκίπερ με τα περισσότερα clean sheet σε επίπεδο πρωταθλήματος, ξεπέρασε τις 540 συμμετοχές με τους «κόκκινους διαβόλους» και πήρε το χρυσό γάντι, που αποδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πως διόλου τυχαίο ήταν το ρεκόρ των εντός έδρας γκολ κατά της ομάδας του στο «Ολντ Τράφορντ».

Ωστόσο, ο Ρόι Κιν παραμένει κάθετος στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, υποστηρίζοντας πως ο Ντε Χέα δεν πρέπει να συνεχίζει στη Γιουνάιτεντ, ακόμη και αν δεχθεί πως θα είναι ο δεύτερος κατά σειρά τερματοφύλακας στο ρόστερ!

Συγκεκριμένα, ο Ρόι Κιν επισήμανε:

«Όλοι οι παίκτες της Γιουνάιτεντ τον στηρίζουν. Εγώ θα τον άλλαζα αμέσως. Δεν μπορεί να οδηγήσει την ομάδα στους τίτλους, με τίποτα. Η ιδέα μάλιστα των παικτών να τον αποθεώνουν μου φαίνεται γελοία, αυτή άλλωστε είναι η δουλειά του…»

Δημήτρης Μανάκος