Ντε Χέα και Ράσφορντ πρωταγωνιστές στο «έργο» του Τεν Χαγκ στο «θέατρο των ονείρων»!

Σε ρόλο σκηνοθέτη ο Έρικ Τεν Χαγκ με πρωταγωνιστές τους Νταβίντ Ντε Χέα και Μάρκους Ράσφορντ. Το «έργο» που συνέθεσε ο Ολλανδός στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία σε ένα γεμάτο «θέατρο», με κοινό τον κόσμο στο «Ολντ Τράφορντ»!



Ντε Χέα και Ράσφορντ πρωταγωνιστές στο «έργο» του Τεν Χαγκ στο «θέατρο των ονείρων»!

Η έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε αποκτήσει το προσωνύμιο «θέατρο των ονείρων» από τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, καθώς εκεί είναι το μέρος όπου ακολουθείς τα όνειρα σου. Εκεί είναι και το μέρος όπου βασίστηκε ο Τεν Χαγκ για να ολοκληρώσει με επιτυχία το «έργο» του, σημειώνοντας τις καλύτερες εμφανίσεις της ομάδας του.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» εξασφάλισαν την πρόκριση στο επόμενο Champions League, με την επιβλητική τους νίκη κόντρα στην Τσέλσι (4-1, 25/05), και οδήγησαν το εντός έδρας αήττητο σερί τους στα 28 ματς, έχοντας κερδίσει τα 24 εξ αυτών. Με πρωταγωνιστές έναν… άλλο Νταβίντ Ντε Χέα, σε σύγκριση με τις εμφανίσεις του εκτός έδρας, και έναν ασταμάτητο Μάρκους Ράσφορντ, η Γιουνάιτεντ άφησε εκτός 4άδας την Λίβερπουλ.

Ο Ισπανός διατήρησε 17 φορές ανέπαφη την εστία του με τις 11 εξ αυτών να έρχονται στο «Ολντ Τράφορντ», κερδίζοντας έτσι και το Χρυσό Γάντι για τις περισσότερες μέσα στην σεζόν. Την ίδια στιγμή, ο Άγγλος επιθετικός έχει σημειώσει 20 γκολ εκεί, από τα 63 που έχει πετύχει η ομάδα του σε αυτό το διάστημα, και είναι ο πρώτος που φτάνει σε αυτόν τον αριθμό μετά τον Γουέιν Ρούνει την σεζόν 2009/10.

Απομένει ένας ακόμα «κριτικός» για να αξιολογήσει το «έργο» του Τεν Χαγκ, με τους «κόκκινους διαβόλους» να δίνουν το τελευταίο τους παιχνίδι στην έδρα τους απέναντι στην Φούλαμ (28/05), για να διατηρήσουν τις θετικές εντυπώσεις…

Χρήστος Σκούρας