Ενκίζο: Ο μοναδικός teenager από τους 7 παίκτες που σκόραραν εις βάρος των Άρσεναλ και Σίτι!

Οι υπόλοιποι που το πέτυχαν, έχουν περισσότερες παρουσίες και εμπειρίες σε τέτοιο επίπεδο. Ο Χούλιο Ενκίζο το τόλμησε και το κατάφερε. Και απέναντι στην Σίτι το έκανε και με υπέροχο τρόπο! Μόλις 7 είναι οι ποδοσφαιριστές που σκόραραν απέναντι στην Άρσεναλ και τους Πρωταθλητές, με τον Παραγουανό της Μπράιτον να είναι ο μόνος teenager!  



Ενκίζο: Ο μοναδικός teenager από τους 7 παίκτες που σκόραραν εις βάρος των Άρσεναλ και Σίτι!

Τα υπόλοιπα ονόματα είναι τέτοια που θα μπορούσε κάποιος να περιμένει όντως να εμφανιστούν στα μεγάλα ματς. Ξεκινώντας από τον Άντονι που όμως δεν έκανε και τόσο θετική πρώτη σεζόν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μέχρι τον Χάρι Κέιν που προσπάθησε να πάρει την Τότεναμ από το χέρι, αλλά… δεν τραβούσε το πράγμα.

Ο Σαλάχ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα σε ματς με τις Άρσεναλ και Σίτι, το ίδιο και ο Μάρκους Ράσφορντ, ενώ, στη λίστα μπαίνουν επίσης ο φοβερός Ιβάν Τόνεϊ της Μπρέντφορντ – πριν την τιμωρία του βεβαίως – και ο Όλι Γουότκινς της αξιοθαύμαστης Άστον Βίλα.

Ο Χούλιο Ενκίζο το κατάφερε το βράδυ της Τετάρτης με το σουτ από τα 25 μέτρα, έχοντας νωρίτερα «πληγώσει» και την Άρσεναλ στην πορεία της Μπράιτον προς την εξασφάλιση θέσης στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης