Πιστεύετε στις συμπτώσεις; Το τελευταίο ματς του Νταβίντ Λουίζ στην Ευρώπη ήταν κόντρα στον Ολυμπιακό! (vid)

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Νταβίντ Λούιζ και το England365 μπήκε στη διαδικασία να αναζητήσει το τελευταίο παιχνίδι του Βραζιλιάνου σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Συμπτωματικά, αυτό έλαβε χώρα απέναντι σε ελληνική ομάδα.



Πιστεύετε στις συμπτώσεις; Το τελευταίο ματς του Νταβίντ Λουίζ στην Ευρώπη ήταν κόντρα στον Ολυμπιακό! (vid)

Μπορεί η ΑΕΚ σε μερικές ώρες από τώρα να δίνει το τελευταίο, επίσημο παιχνίδι της στην σεζόν, απέναντι στον ΠΑΟΚ, για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, όμως τα μεταγραφικά σενάρια για τις ελληνικές ομάδες δίνουν και παίρνουν.

Ένα από αυτά μάλιστα εμπλέκει την «Ένωση» με τον Νταβίντ Λουίζ, ο οποίος φημολογείται πως αποτελεί μεταγραφικό στόχο της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα.

Ποιο είναι όμως το οξύμωρο της υπόθεσης; Το γεγονός πως το τελευταίο παιχνίδι του Βραζιλιάνου σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, έλαβε χώρα απέναντι σε ελληνική ομάδα. Ο λόγος για την αναμέτρηση της Άρσεναλ με τον Ολυμπιακό, τον Μάρτιο του 2021.

 

Ο Νταβίντ Λουίζ είχε ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα και οι «κανονιέρηδες» συναντούσαν τους «ερυθρολεύκους», στο δεύτερο παιχνίδι της φάσης των «16» του Europa League.

Η Άρσεναλ ηττήθηκε με 1-0 και δύο μήνες μετά, ο Νταβίντ Λουίζ αποχώρησε από το Βόρειο Λονδίνο για να επιστρέψει στην χώρα του. Όπως και να έχει όμως, το τελευταίο παιχνίδι του Νταβίντ Λουίζ στην Ευρώπη, ήρθε κόντρα σε ελληνική ομάδα. Πόσο… ακραίο θα ήταν να είναι και το επόμενο;

Δημήτρης Μανάκος