Με το G/G στην Championship: Η παράδοση συνεχίζεται και η Μίντλεσμπρο έχει τον τρόπο!

Διαβάστε την πρόβλεψη του Big Ben για την σπουδαία αναμέτρηση της Μίντλεσμπρο με την Κόβεντρι, μέσω της οποίας θα αναδειχθεί και η ομάδα που θα πάει στο Wembley για να συναντήσει τη Λούτον, σε μονό ματς ανόδου στην Premier League.  



Με το G/G στην Championship: Η παράδοση συνεχίζεται και η Μίντλεσμπρο έχει τον τρόπο!

Σπουδαία αναμέτρηση αναμένεται να λάβει χώρα σε μερικές ώρες από τώρα ανάμεσα στη Μίντλεσμπρο και την Κόβεντρι, με τις δύο ομάδες να αντιμετωπίζουν η μία την άλλη και τον νικητή να βρίσκεται ένα… Wembley μακριά από την επιστροφή του στην κορυφαία τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Μπορεί η πρώτη τους συνάντηση να ολοκληρώθηκε στη «λευκή» ισοπαλία, με λίγες καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες, όμως πλέον, περιμένουμε ένα πιο ανοιχτό ματς. Θα βασίσουμε την πρόβλεψη του Big Ben στην παράδοση.

Η Μίντλεσμπρο δέχεται γκολ στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο «σπίτι» της. Η αντίπαλός της σκοράρει ανεξαρτήτου έδρας, στις τέσσερις από τις πέντε πιο πρόσφατες εξορμήσεις της.

Πώς γίνεται λοιπόν να μην εμπιστευτούμε το G/G; Πόσο μάλλον από τη στιγμή που αμφότερες βρίσκουν δίχτυα σε μεγαλύτερο ποσοστό του 50% στις πέντε τελευταίες συναντήσεις του, ανεξαρτήτως διοργάνωσης και γηπέδου. Σκοράρουν και οι δύο, προβάδισμα η «Μπόρο» και… βλέπουμε.

Συνοπτικά, η πρόταση του Big Ben:

(22:00) Μίντλεσμπρο – Κόβεντρι G/G