Ξεσπάθωσε ξανά ο Ριτσάρλισον: «Δεν ήμουν εγώ ο επαναστάτης κόντρα στον Κόντε, μάλλον το αντίθετο συνέβαινε…»! (vid)

Άκουσε πάλι λόγια για την συμπεριφορά του και για την ευθύνη που του καταλόγισαν στην απόλυση του Κόντε, με αποτέλεσμα να ξαναβγεί μπροστά. Ο Ριτσάρλισον άφησε να εννοηθεί ότι ο Ιταλός είχε κόντρα μαζί του και υπερασπίστηκε τον εαυτό του λέγοντας ότι ουδέποτε εκείνος είχε ξεκινήσει κάτι αρνητικό…  



Ξεσπάθωσε ξανά ο Ριτσάρλισον: «Δεν ήμουν εγώ ο επαναστάτης κόντρα στον Κόντε, μάλλον το αντίθετο συνέβαινε…»! (vid)

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν έχει καταφέρει να προσφέρει ούτε στο ελάχιστο όσα θα ήθελαν και σκέφτονταν για εκείνον οι άνθρωποι της Τότεναμ όταν το περασμένο καλοκαίρι διέθεσαν 60 εκατ.ευρώ για να τον πάρουν από την Έβερτον.

Έχοντας βρεθεί στο επίκεντρο πριν από λίγο καιρό, όταν ουσιαστικά θέλησε να εκφράσει ότι δεν μπορούσε να καταλάβει τις μεθόδους του Κόντε, ο διεθνής ποδοσφαιριστής είδε ξανά να του χρεώνονται πράγματα μετά την απομάκρυνση του Ιταλού τεχνικού από τα «σπιρούνια».

«Μπορούν να κρίνουν όσο θέλουν τις εμφανίσεις μου στο γήπεδο, όχι όμως να λένε ψέματα για τον χαρακτήρα μου. Πάντοτε σεβόμουν τον Κόντε και τους συνεργάτες του. Δεν υπήρξα ποτέ … ηγέτης επανάστασης απέναντί του, μάλλον το αντίθετο συνέβαινε» σχολίασε μεταξύ άλλων!