Ο Big Ben στη National League: «Διπλασιάζει» το κέρδος η Μπαρνέτ, γκολ στο Γουίλντστον – Όλνταμ!

Μετά το 2/2 του Σαββατοκύριακου, ο Big Ben στρέφει και πάλι την προσοχή του στη National League και επιλέγει δύο αναμετρήσεις, που μπορούν να μας στείλουν ξανά… ταμείο!



Ο Big Ben στη National League: «Διπλασιάζει» το κέρδος η Μπαρνέτ, γκολ στο Γουίλντστον – Όλνταμ!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η εμβόλιμη αγωνιστική της National League, με εννέα από τις 12 αναμετρήσεις να λαμβάνουν χώρα και τον Big Ben να επιλέγει δύο εξ’ αυτών και να μας τις παρουσιάζει.

Το πρώτο από τα δύο παιχνίδια, αφορά την εξόρμηση της Μπαρνέτ στην έδρα της Γουόκινγκ. Ανώτερη η φιλοξενούμενη, ακατανόητη η απόδοση. Μοιάζει σχεδόν δεδομένο πως αμφότερες θα καταφέρουν να σκοράρουν, όπως συνέβη και στα 4 τελευταία ματς που τέθηκαν αντιμέτωπες στην έδρα της Γουόκινγκ, αλλά η ομάδα του Ντιν Μπρέναν δείχνει πως έχει τον τρόπο να μην χάνει τέτοιου είδους ματς. Θα τη στηρίξουμε, ξεπερνά τον διπλασιασμό το Χ2 της διπλής ευκαιρίας και μοιάζει πιθανό.

Όσον αφορά την δεύτερη επιλογή μας, αυτή προκύπτει από το ματς της Γουίλντστον με την Όλνταμ. Καμία δεν κέρδισε αισίως, η γηπεδούχος ηττήθηκε δίχως να σκοράρει σε τοπικό ντέρμπι και η φιλοξενούμενη του Νταν Άσγουορθ ισοφαρίστηκε στο 96’ από τη Σόλιχαλ Μουρς.

Μοιάζει με ματς που θα μπορούσε να έχει γκολ, μιας και αμφότερες δεν διεκδικούν κάτι στο υπόλοιπο της σεζόν, παίζουν δίχως άγχος και έχουν στο μυαλό τους να βελτιώσουν τα αποτελέσματά τους. Σε καλή απόδοση το Over 2,5, δύσκολα θα συνεχίσει τη φτωχή παραγωγικότητά της η Γουίλντστον, τη στιγμή που η Όλνταμ στέκεται αξιοπρεπώς στις εξορμήσεις της.

Συνοπτικά, η πρόταση του Big Ben:

(21:45) Γουίλντστον – Όλνταμ Over 2,5

(21:45) Γουόκινγκ – Μπαρνέτ Χ2 (Διπλή ευκαιρία)