Απολύθηκε ο Κόντε από την Τότεναμ – Αναλαμβάνει ο Στελίνι μέχρι το καλοκαίρι!

Επίσημα τέλος από την Τότεναμ ο Αντόνιο Κόντε, με τον Ντάνιελ Λίβι να παίρνει άμεσα την απόφαση και να συνεχίζει με τον βοηθό του, Κρίστιαν Στελίνι, μέχρι και το τέλος της σεζόν.



Απολύθηκε ο Κόντε από την Τότεναμ – Αναλαμβάνει ο Στελίνι μέχρι το καλοκαίρι!

Έμοιαζε θέμα χρόνου και πλέον είναι επίσημο. Ο Αντόνιο Κόντε αποτελεί παρελθόν από την Τότεναμ, με τον Ντάνιελ Λίβι να αποφασίζει προσωπικά την απόλυσή του και να πορεύεται με τον τέως βοηθό του, Κρίστιαν Στελίνι, μέχρι και το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Κόντε είχε αναλάβει τους «σπερς» τον Νοέμβριο του 2021, όταν και είχε αντικαταστήσει τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο. Ο 53χρονος τεχνικός είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι αλλά οι πιθανότητες ανανέωσης ήταν λιγοστές, ειδικά μετά τον αποκλεισμού στους «16» του Champions League από τη Μίλαν - με την Τότεναμ να έχει αποκλειστεί σε Κύπελλο και Λιγκ Καπ από Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Νότιγχαμ Φόρεστ αντίστοιχα.

«Σάλο» είχαν προκαλέσει οι δηλώσεις του μετά το αποτέλεσμα με την Σαουθάμπτον και πλέον αποτελεί παρελθόν, παρά το γεγονός πως είχε το δεύτερο μεγαλύτερο ποσοστό συγκομιδής βαθμών με την Τότεναμ, στην ιστορία της στην Premier League.

Δημήτρης Μανάκος