Μόνο η Βεατρίκη Σαρρή και ο Σόλι Μαρτς, δύο γκολ σε ματς πρωταθλήματος για τη Μπράιτον στο 2023! (vids)

Ξεχωριστή θέση φαίνεται πως κατέχει η Βεατρίκη Σαρρή στον «οργανισμό» της Μπράιτον για το 2023, με την Ελληνίδα να σκοράρει δις απέναντι στη Ρέντινγκ και να γίνεται η μοναδική, μαζί με τον Σόλι Μαρτς, που έχουν σημειώσει δύο γκολ σε παιχνίδι πρωταθλήματος με τους «γλάρους», στο νέο ημερολογιακό έτος.



Μόνο η Βεατρίκη Σαρρή και ο Σόλι Μαρτς, δύο γκολ σε ματς πρωταθλήματος για τη Μπράιτον στο 2023! (vids)

Μοιάζει εντυπωσιακό και πράγματι είναι. Και από τη στιγμή που έχει άμεση σχέση με την Ελλάδα, το εν λόγω στατιστικό είναι ακόμη πιο ιδιαίτερο. Η Βεατρίκη Σαρρή έγινε η μοναδική γυναίκα, εν έτει 2023, που έχει σημειώσει δύο γκολ με τη Μπράιτον, σε επίπεδο πρωταθλήματος!

Καμία άλλη παίκτρια των «γλάρων» στη Women Super League έχει κατορθώσει κάτι ανάλογο, με την Ελληνίδα να τα καταφέρνει σε διάστημα πέντε λεπτών απέναντι στη Ρέντινγκ. Άνοιξε το σκορ, στο 8΄, με ωραίο σουτ μέσα στο «κουτί» με το «κακό» της πόδι και έκανε το 2-0, πέντε λεπτά αργότερα, όταν σκόραρε με μία επαφή με το αριστερό, εντός της μικρής περιοχής.

Ωστόσο, το πιο «ακραίο» της υπόθεσης έγκειται στο γεγονός πως στα 15 επίσημα παιχνίδια αθροιστικά που έχει δώσει η ανδρική ομάδα της Μπράιτον και η γυναικεία σε Premier League και Women Super League αντίστοιχα, μόνο ένας ακόμη ποδοσφαιριστής έχει σκοράρει δύο φορές στο ίδιο ματς.

Ο λόγος φυσικά για τον Σόλι Μαρτς, που αποτελεί τον πιο φορμαρισμένο παίκτη της ομάδας του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, εντός του νέου ημερολογιακού έτους. Ο Άγγλος, που αισίως ανανέωσε και το συμβόλαιό του, πανηγύρισε δύο φορές κόντρα στη Λίβερπουλ στις 14 Ιανουαρίου!

 

Κανένας άλλος παίκτης της ανδρικής ομάδας μπόρεσε να κάνει κάτι ανάλογο στην Premier League. Συνεπώς, καταλήγουμε σε… δύο. Στην Βεατρίκη Σαρρή και τον Σόλι Μαρτς. Πράγμα που από μόνο του συνιστά ένα εντυπωσιακό επίτευγμα, με την Ελληνίδα να αποτελεί πλέον την 2η σκόρερ της Μπράιτον στην σεζόν με τρία γκολ, πίσω μόνο από την Ντανιέλε Κάρτερ…

Δημήτρης Μανάκος