Οι 5+1 ομάδες με τα μεγαλύτερα ενεργά αήττητα σερί στην Αγγλία!

Με αφετηρία την Premier League και τερματισμό την 7η κατηγορία της Αγγλίας, το England365 ρίχνει μια ματιά στις 5+1 ομάδες με τα περισσότερα διαδοχικά παιχνίδια χωρίς να χάσουν στο πρωτάθλημα. Ρέξαμ, Μπέρνλι, Εμπσφλίτ, Γουάρινγκτον Τάουν και Πουλ, «αγνοούν» την ήττα, ενώ η Μπάρνσλεϊ «έσπασε» τη Τρίτη (21/03) το δεύτερο μεγαλύτερο σερί στο «Νησί».  



Οι 5+1 ομάδες με τα μεγαλύτερα ενεργά αήττητα σερί στην Αγγλία!

Ρέξαμ – 27 ματς

Βρίσκεται στη κορυφή της National League, τέσσερις βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη θέση και με ένα παιχνίδι λιγότερο. Είναι αήττητη στους τελευταίους της 27 αγώνες, έχοντας κερδίσει τους 22 από αυτούς! Τελευταία ήττα από τη Νοτς Κάουντι, στις 4 Οκτωβρίου 2022 (1-0)! Ταυτόχρονα, δεν έχει χάσει όλη τη χρονιά στην έδρα της σε επίπεδο.

Μπέρνλι – 17 ματς

Η ομάδα του Βινσέντ Κομπανί είναι ένα… βήμα πριν την επιστροφή της στη Premier League, αφού έχει προβάδισμα 16 βαθμών από τη 3η θέση. Έχει να χάσει από τις 5 Νοεμβρίου, όταν ηττήθηκε με 5-2 από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Σε αυτά τα 17 ματς έχει δεχθεί μόλις 6 γκολ, ενώ ο Νέιθαν Τέλα έχει σκοράρει 11 φορές, σημειώνοντας και δύο χατ-τρικ!

Εμπσφλίτ – 17 ματς

Είναι 21 βαθμούς μπροστά από την 2η Ντάρτφορντ (με δυο παιχνίδια περισσότερα) και το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στη National League. Αγωνίζεται στον νότιο όμιλο της Vanarama Conference και είναι 17 αγώνες χωρίς ήττα. Η τελευταία της, ήρθε την Πρωτοχρονιά από την 2η της βαθμολογίας. Σε αυτό το διάστημα, ο Ντόμινικ Πόλεον έχει πετύχει 15 γκολ!

Γουάρινγκτον Τάουν – 17 ματς

Αγωνίζεται στην 7η κατηγορία της Αγγλίας και βρίσκεται στην 6η θέση της Northern Premier League Division. Τελευταία φορά που έφυγε από το γήπεδο χωρίς να πάρει ούτε έναν βαθμό, ήταν στις 12 Δεκεμβρίου 2022, στην ήττα με 1-0 στην έδρα της από την Μαρσκ. Έπειτα, μετράει 8 νίκες και 9 ισοπαλίες, έχοντας την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με 14 γκολ παθητικό.

Πουλ – 14 ματς

Είναι και αυτή στην 7η κατηγορία και συγκεκριμένα, στη Southern League South. Μετά την ήττα με 4-0 από την Πλίμουθ Πάρκγουεϊ (28/01), έχει ένα σερί 14 αγώνων όπου δεν έχει χάσει. Αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα με την προαναφερθείσα όμως, καθώς δυσκολεύεται να εξασφαλίσει το τρίποντο στις αναμετρήσεις της (επτά νίκες, επτά ισοπαλίες).

Μπάρνσλεϊ – 12 ματς

Κέρδισε την Τρίτη (21/03) την Σέφιλντ Γουένσντεϊ με 4-2 και έσπασε το αήττητο σερί της των 23 αγώνων! Παράλληλα, επέκτεινε το δικό της στα 12 ματς και μείωσε τη διαφορά από την 2η θέση στους έξι βαθμούς, στη μάχη για την άνοδο στη Championship. Έχει 10 νίκες σε αυτές τις 12 αναμετρήσεις, σημειώνοντας 32 γκολ.

Ομάδες

Ματς

Κατηγορία

Ρέξαμ

27

Μπέρνλι

17

Εμπσφλίτ

17

Γουάρινγκτον Τάουν

17

Πουλ

14

Μπάρνσλεϊ

12

 

Χρήστος Σκούρας