Σχέδιο Πεπ; Ο Ρόδρι έπεσε άτσαλα στον Έντεγκααρντ με... την Πρέμιερ στον ορίζοντα (vid)

Ο Ρόδρι ίσως και χωρίς λόγο, έπεσε τρομερά άτσαλα στα πόδια του Μάρτιν Έντεγκααρντ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ισπανίας με την Νορβηγία για τα προκριματικά του Euro 2024 και εννοείται πως ήταν μια «διαμάχη» με την Πρέμιερ Λιγκ και τη διεκδίκηση του τίτλου σε πρώτο πλάνο. 



Σχέδιο Πεπ; Ο Ρόδρι έπεσε άτσαλα στον Έντεγκααρντ με... την Πρέμιερ στον ορίζοντα (vid)

Ο Νορβηγός αρχηγός της Άρσεναλ είναι εκ των κορυφαίων παικτών των Λονδρέζων την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο Αρτέτα τον εμπιστεύεται απόλυτα, εκείνος φροντίζει να μαθαίνει από τις φυσικές ηγετικές ικανότητες του Τζάκα και μαζί οδηγούν την Άρσεναλ προς το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 19 χρόνια. 

Το βράδυ του Σαββάτου, πάντως, στο ματς των Ισπανών με τους Νορβηγούς για τα προκριματικά του Euro 2024, ο Ρόδρι φαίνεται ότι... ίσως και να είχε εντολή από τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Έπεσε άτσαλα στα πόδια του Έντεγκααρντ σε φάση που ίσως και να μη χρειαζόταν τόσο ρίσκο και τέτοια ορμή στο τάκλιν που επιχείρησε στα πόδια του αστέρα των «κανονιέρηδων». 

Πάντως, το επόμενο ραντεβού των Σίτι και Άρσεναλ έχει προγραμματιστεί για τις 26/04, ενώ, αυτή τη στιγμή, η διαφορά των Λονδρέζων στην κορυφή από τους «πολίτες» είναι στο +8... 

 

@.utdchey Rodri Trying To Injure Ødergaard 😳 | #rodri #ødergaard #mancity #pl ♬ original sound - Chey

 

Κώστας Ζάλιαρης