Η Ουαλία κρατάει το καλό για το τέλος και σκοράρει στην εκπνοή (vid)

Το γκολ του Μπρόουντχεντ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με την Κροατία, ήταν ακόμα ένα που πετυχαίνουν οι Ουαλοί στα τελευταία λεπτά των αναμετρήσεών τους, έχοντας πλέον τα 5 από τα 7 πιο πρόσφατα τέρματα από το 80' και μετά! 



Η Ουαλία κρατάει το καλό για το τέλος και σκοράρει στην εκπνοή (vid)

Οι «δράκοι» κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας στην αναμέτρηση του Σαββάτου για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2024 χάρη στο γκολ του Μπρόουντχεντ στο 90' + 3' του αγώνα. 

Η Ουαλία ισοφάρισε, έφυγε από το Σπλιτ με αποτέλεσμα απαντώντας στο γκολ του Κράμαριτς από το πρώτο ημίχρονο και το βρετανικό σύνολο γι' ακόμα μια φορά έδειξε ότι... κρατάει το καλό για το τέλος. 

Μπορεί να μην υπάρχει πλέον Γκάρεθ Μπέιλ να ηγηθεί, όμως, σε αυτή τη νέα της εποχή, η εθνική ομάδα των Ουαλών έδειξε διατήρηση πίστης και διεκδίκηση του αποτελέσματος μέχρι το φινάλε. 

Από τα 7 τελευταία γκολ που έχει πετύχει το σύνολο του Πέιτζ, τα πέντε έχουν προέλθει στο τελευταίο 10λεπτο των αναμετρήσεων και τα 3 εξ αυτών έχουν σημειωθεί από το 90' και μετά! 

Φυσικά σε αυτά συμπεριλαμβάνονται τα γκολ στις επικές μονομαχίες με τους Ολλανδούς στο Nations League! Τον περασμένο Ιούνη, οι Ουαλοί στο εντός έδρας ματς με τους «οράνιε» είχαν ισοφαρίσει στο 90' + 2' με τον Βέγκορστ στο 90' + 4' να δίνει τη νίκη στην τότε ομάδα του Φαν Χάαλ (2-1), ενώ, λίγες μέρες αργότερα ο Μπέιλ ισοφάρισε σε 2-2 στο 90' + 2' και πάλι ήρθε γκολ από την Ολλανδία με τον Ντεπάι αμέσως μετά για το τελικό 3-2! 

Κόντρα στο Βέλγιο είχε εξασφαλιστεί η ισοπαλία με τέρμα στο 86' με τον Τζόνσον να διαμορφώνει το τελικό 1-1 και τώρα για το ίδιο αποτέλεσμα ήρθε το γκολ του Μπρόουντχεντ απέναντι στους Κροάτες με το... buzzer - beater. 

 

 


Κώστας Ζάλιαρης