Μένει στην Αγγλία ο Σάουθγκεϊτ; Ναι, αν κατακτήσει το EURO! (vid)

Είναι το EURO 2024 η τελευταία μεγάλη διοργάνωση που θα κοουτσάρει ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ την Εθνική Αγγλίας; Όχι, αν το κατακτήσει!



Μένει στην Αγγλία ο Σάουθγκεϊτ; Ναι, αν κατακτήσει το EURO! (vid)

Όταν η εθνική Αγγλίας αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Μουντιάλ του 2022, σκέφτηκε να αποχωρήσει από τον πάγκο της. Ωστόσο, ο προπονητής που την έχει οδηγήσει σε έναν τελικό EURO (2020) και στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, αποφάσισε να παραμείνει ως το επερχόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Φαίνεται όμως πως θα έχουμε και... συνέχεια για τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ . Ο Άγγλος κόουτς σε δηλώσεις του, πριν από το παιχνίδι των «τριών Λιονταριών» με την Ιταλία για τα προκριματικά του EURO 2024, άφησε να εννοηθεί πως θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας, αν έρθει η κατάκτηση της συγκεκριμένης διοργάνωσης!

Συγκεκριμένα, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ τόνισε:

«Αυτό εξαρτάται από το αν θα κερδίσουμε. Νομίζω ότι πρέπει να είσαι προσεκτικός ως παίκτης να μην υποθέτεις, όταν είσαι νεότερος, ότι μπορεί να μην είναι και η τελευταία σου ευκαιρία. Φυσικά πάντα σκέφτεσαι ότι θα έχεις και άλλες ευκαιρίες, αλλά οι τραυματισμοί, η φόρμα, οι νέοι παίκτες που έρχονται στη θέση σου, δεν μπορείς ποτέ να τα θεωρείς αυτά δεδομένα. Σαφώς οι παλαιότεροι γνωρίζουν ότι το χρονοδιάγραμμα είναι ξεκάθαρο. Αλλά και όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να το έχουν υπόψη τους».

Δημήτρης Μανάκος