Χωρίστηκε στα… δύο το «Νησί» για την εξαγορά της Γιουνάιτεντ: Κατατέθηκαν ή όχι οι προτάσεις;

«Χαμός» επικρατεί τη δεδομένη χρονική στιγμή στην Αγγλία, αναφορικά με το αν κατατέθηκαν οι επίσημες προτάσεις για την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Διαφορετικές πληροφορίες από Fabrizio Romano και Sky Sports, τα συμπεράσματα σαφώς και δεν συμπίπτουν!Χωρίστηκε στα… δύο το «Νησί» για την εξαγορά της Γιουνάιτεντ: Κατατέθηκαν ή όχι οι προτάσεις;

«Σάλος» έχει «ξεσπάσει» τη δεδομένη χρονική στιγμή, αναφορικά με το αν κατατέθηκαν ή όχι εν τέλει, επίσημες προτάσεις για την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το μόνο σίγουρο στην εν λόγω συζήτηση είναι το γεγονός πως στις 11 ώρα Ελλάδος έληγε η προθεσμία.

Δέκα λεπτά μετά, ο έγκριτος δημοσιογράφος, Fabrizio Romano, επισήμανε με ανάρτησή του στο twitter πως τόσο οι προτάσεις του Γιασίμ, όσο και του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ έχουν κατατεθεί και πλέον η μπάλα περνά στους Γκλέιζερς, που αναμένεται να εξετάσουν και τα δύο ενδεχόμενα.

Λίγο αργότερα, στις 12 ώρα Ελλάδος, τα επίσης αναγνωρισμένα σάιτ, Sky Sports και Football Daily, ήρθαν να τον διαψεύσουν. «Καμία πρόταση έφτασε στα χέρια των Γκλέιζερς, θα οριστεί νέα ημερομηνία».

 

Προτού προλάβει να περάσει ένα τέταρτο, ο Fabrizio Romano με νέα του ανάρτηση επισήμανε πως ο Σεΐχης ενημερώθηκε πως η προθεσμία πήρε παράταση, δίχως αυτό να αλλάζει τα πλάνα του και να αναιρεί την πρόθεσή του να αγοράσει τον σύλλογο.

Τρία διαφορετικά πράγματα και η κουβέντα συνεχίζεται, με ένα δεδομένο: Πως τόσο ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, όσο και ο Γιασίμ, κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να αγοράσουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ…

Δημήτρης Μανάκος