«Φωτογράφισε» τον Φερνάντες ο Κριστιάνο; «Όταν τα πράγματα δυσκόλεψαν στη Γιουνάιτεντ, κατάλαβα ποιοι είναι φίλοι μου!»

Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να αγωνίζεται πλέον στη Σαουδική Αραβία, όμως δεν σταματά να αναφέρεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όταν του δοθεί η ευκαιρία. Και αισίως, έκανε λόγο για… αληθινή φιλία, την οποία αντιλήφθηκε με ιδιαίτερο τρόπο, όταν πέρασε την δύσκολη φάση του στους «κόκκινους διαβόλους»!



«Φωτογράφισε» τον Φερνάντες ο Κριστιάνο; «Όταν τα πράγματα δυσκόλεψαν στη Γιουνάιτεντ, κατάλαβα ποιοι είναι φίλοι μου!»

Κάθε φορά που οι δημοσιογράφοι συναντούν τον Κριστιάνο Ρονάλντο, προσπαθούν πάντα να βγάλουν… είδηση αναφορικά με την πορεία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την περιβόητη συνέντευξη που είχε δώσει και τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε από τους «κόκκινους διαβόλους».

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως πάντα ο Κριστιάνο έχει κάτι να πει και αυτό επιβεβαιώθηκε ξανά, με τον Πορτογάλο να κάνει λόγο για αληθινή φιλία. Προφανώς και το μυαλό όλων πήγε στον Μπρούνο Φερνάντες, με τον οποίο φημολογείται πως τσακώθηκε, τόσο στην εθνική Πορτογαλίας κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όσο και πριν αποχωρήσει από το «Ολντ Τράφορντ».

Συγκεκριμένα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είπε:

«Όταν είμαστε στην κορυφή ενός βουνού, δεν κοιτάμε συνήθως από κάτω. Πέρασα δύσκολα στη Γιουνάιτεντ, δεν έχω πρόβλημα να το παραδεχτώ. Η ζωή όμως συνεχίζεται. Έμαθα άλλωστε ποιοι είναι φίλοι μου στις δύσκολες στιγμές…»

Δημήτρης Μανάκος