Οριστικό φινάλε για τον Εζίλ, αποφάσισε ν’ αποσυρθεί έχοντας… εξαφανιστεί από παντού (vid)

Ο Μεσούτ Εζίλ στην ηλικία των 34 ετών και με την καριέρα του να έχει ακολουθήσει μια ασταμάτητη κατηφόρα, αποφάσισε να πάψει να ταλαιπωρείται και να βάλει τέλος στην καριέρα του.



Οριστικό φινάλε για τον Εζίλ, αποφάσισε ν’ αποσυρθεί έχοντας… εξαφανιστεί από παντού (vid)

Ο Γερμανός χαφ που μεγαλούργησε με την φανέλα της Άρσεναλ στα… ντουζένια του, αλλά και παλαιότερα όταν αποτελούσε μέλος της Ρεάλ Μαδρίτης, αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έπιασε κορυφές στις ασίστ στην Πρέμιερ, την Bundesliga, την LaLiga, το Champions League, το Europa League, το Euro και το Μουντιάλ, έμεινε στην αφάνεια, τσακώθηκε, χάθηκε από πλάνα προπονητών, δεν συμβιβάστηκε με ιδέες και σχέδια, αντέδρασε, έχασε το ενδιαφέρον του και τελικά έριξε τους τίτλους τέλους.

«Ευχαριστώ τις Σάλκε, Βέρντερ Βρέμης, Ρεάλ Μαδρίτης, Άρσεναλ, Φενέρμπαχτσε και Μπασάκσεχιρ, όπως επίσης και τους φίλους που έκανα στο ποδόσφαιρο» σχολίασε στην ανακοίνωσή του ο παλαίμαχος, πλέον, ποδοσφαιριστής.

Το πανέξυπνο πλασέ του με το σκάσιμο της μπάλας στο χορτάρι για να πάρει φάλτσα και ύψος πάνω από τον κάθε τερματοφύλακα που απλωνόταν για να τον σταματήσει, έγινε σήμα κατατεθέν του.

Στα καλά του, κατάφερε να έχει δημιουργήσει τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ ανάμεσα σε όλους τους συναδέλφους του στα πέντε τοπ πρωταθλήματα της Ευρώπης. Κατάφερε να δημιουργήσει τις περισσότερες ευκαιρίες σε ένα ματς της Πρέμιερ Λιγκ και το έκανε και σε 90λεπτο αναμέτρηση του Champions League.

Θα λείψει από το ποδόσφαιρο. Ο καλός Εζίλ. Όχι αυτός των τελευταίων ετών, που θα θέλει κι εκείνος να ξεχάσει άμεσα…

 

 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης