Ο Αζάρ έφυγε από την Τσέλσι με ένα μεγάλο όνειρο και δεν το έχει χαρεί ούτε για μια στιγμή…

Η πιο καταστροφική επιλογή της καριέρας του. Έτσι αποδείχθηκε και δεν μπορεί ούτε εκείνος να το αρνηθεί, ούτε κάποιος άλλος. Ο Εντέν Αζάρ είδε ακόμα ένα clasico δίχως να το ζήσει «από μέσα» και αυτό θα είναι λόγος για να «πονάει» σε κάθε ανάμνηση που θα επαναφέρει στην επιφάνεια από τη θητεία του στην Ρεάλ Μαδρίτης.  



Ο Αζάρ έφυγε από την Τσέλσι με ένα μεγάλο όνειρο και δεν το έχει χαρεί ούτε για μια στιγμή…

Έφυγε από την Τσέλσι ως Πρωταθλητής Ευρώπης, ακόμα κι αν αυτό αφορούσε τη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση, ωστόσο, στην Μαδρίτη έχουν πάει όλα … λάθος.

Όσο κι αν υπόσχεται στους οπαδούς ότι θα κάνει τα πάντα, όσο κι αν έχει και ο ίδιος επιθυμία να βοηθήσει, αλλά πολύ περισσότερο να πείσει τον εαυτό του ότι κατάφερε ν’ ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες, τίποτα δεν μπορεί να του γλυκάνει την κατάσταση…

Ο Εντέν Αζάρ μετά και το Κυριακάτικο ciasicο στο «Καμπ Νόου» και την ήττα (2-1) για τους «μερένγκες», μέτρησε 11 ντέρμπι απέναντι στην Μπαρτσελόνα δίχως να έχει αγωνιστεί! Από τη μέρα που φόρεσε την λευκή φανέλα και πήρε την μεταγραφή των ονείρων του, αυτό το όνειρο συνεχώς σμπαραλιάζεται και δεν του επιτρέπει να είναι χαρούμενος.

Πότε τραυματισμοί, πότε κιλά, πότε αδυναμία, πότε έλλειψη εμπιστοσύνης, τίποτα δεν τον βοηθάει. Και αυτή τη στιγμή, αν θυμηθεί ο κόσμος πως ο Βέλγος μεσοεπιθετικός είχε κοστίσει και 100 εκατομμύρια λίρες στην Ρεάλ, τότε σίγουρα θα περνούσε εύκολα στις πρώτες θέσεις των πιο αποτυχημένων μεταγραφών…

 

 

Κώστας Ζάλιαρης