Είσαι 75 και ψάχνεις για δουλειά; Κάνε το όπως ο Ρόι Χότζον με την… Κρίσταλ Πάλας!

Γεγονός είναι η επιστροφή του Ρόι Χότζον στους προπονητικούς πάγκους, με τον έμπειρο προπονητή να τα βρίσκει σε όλα με την Κρίσταλ Πάλας και να αναλαμβάνει τις τύχες του συλλόγου μέχρι και το καλοκαίρι.



Είσαι 75 και ψάχνεις για δουλειά; Κάνε το όπως ο Ρόι Χότζον με την… Κρίσταλ Πάλας!

Τον προηγούμενο Μάιο ο Ρόι Χότζον έγινε ο μοναδικός προπονητής στην ιστορία της Premier League που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ενός συλλόγου, έχοντας ξεπεράσει τα 74 του χρόνια.

Για την ακρίβεια, στο τελευταίο ματς της σεζόν ήταν 74 ετών και 286 ημερών, με την Γουότφορντ όμως να μην καταφέρνει να παραμείνει στην κατηγορία και τον έμπειρο προπονητή να μοιάζει πως ολοκληρώνει το έργο τους στους πάγκους, έχοντας ξεπεράσει τους Σερ Μπόμπι Ρόμσπσον, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, Νιλ Γουόρνοκ και Κλαούντιο Ρανιέρι.

Μερικούς μήνες μετά, ο Ρόι Χότζον έρχεται για να… αναιρέσει και τον εαυτό του, αναλαμβάνοντας για δεύτερη φορά στην καριέρα του την Κρίσταλ Πάλας. Οι «αετοί» που απέλυσαν τον Πατρίκ Βιεϊρά, μιας και δεν είχε νίκη εντός του 2023, τα βρήκαν σε όλα με τον πρώην προπονητή του συλλόγου και υπό αυτές τις συνθήκες, ο Χότζον επιστρέφει μέχρι το καλοκαίρι!

Ποιος ξέρει τι μπορεί να ακολουθήσει αν επιτευχθεί η παραμονή στην κατηγορία. Προς το παρόν, ο ίδιος μοιάζει να αποτελεί παράδειγμα προς… μίμηση!

Δημήτρης Μανάκος