«Είναι αρκετός για τη Γιουνάιτεντ ο Μιτόμα;» Τον ζήτησε ο Τεν Χαγκ!

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Μιτόμα με τη φανέλα της Μπράιτον έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους «κόκκινους διαβόλους» να επιθυμούν να καταθέσουν πρόταση συνεργασίας το καλοκαίρι!



«Είναι αρκετός για τη Γιουνάιτεντ ο Μιτόμα;» Τον ζήτησε ο Τεν Χαγκ!

Μπορεί ο Μιτόμα να βρίσκεται μόλις μερικούς μήνες στην Premier League, αντιμετωπίζοντας σοβαρό θέμα με τα αγγλικά, όμως αυτό δεν έδειξε να τον πτοεί σε καμία περίπτωση, αναφορικά με την προσαρμογή του στις απαιτήσεις του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Αποτελεί τον σταθερότερο ποδοσφαιριστή της Μπράιτον φέτος και καταλυτικό παράγοντα στην εξαιρετική της πορεία σε πρωτάθλημα και FA Cup, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ενδιαφέρεται πολύ για την περίπτωσή του.

Σύμφωνα με τη «Mail Sport» ο Έρικ Τεν Χαγκ έχει προκρίνει την επιλογή του και αναμένεται να τον δει και στο Wembley, στην αναμέτρηση της ομάδας του με τους «γλάρους», στα ημιτελικά του θεσμού.

Ποικίλουν τα σχόλια στο Twitter, μετά την εμφάνιση του εν λόγω δημοσιεύματος για… Μιτόμα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πολλοί τον θέλουν, άλλοι υποστηρίζουν πως δεν είναι αρκετός. Εσείς τι λέτε;

Δημήτρης Μανάκος