Η απόλυτη δικαίωση: Ξεκινάει βασικός ο Τζόλης, για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Championship!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φαίνεται πως επιβραβεύεται η προσπάθεια του Χρήστου Τζόλη να προσαρμοστεί στις συνθήκες της Championship, με τον Έλληνα επιθετικό να βρίσκεται στη βασική ενδεκάδα της Νόριτς για το ματς με την Στόουκ, για πρώτη φορά στην καριέρα του στην 2η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.



Η απόλυτη δικαίωση: Ξεκινάει βασικός ο Τζόλης, για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Championship!

Ιδιαίτερη αναμένεται να αποδειχθεί η συμμετοχή του Χρήστου Τζόλη απέναντι στην Στόουκ με τη φανέλα της Νόριτς, μιας και η 23η του εμφάνιση με τη φανέλα των «καναρινιών» σηματοδοτεί και την πρώτη φορά που ο Έλληνας επιθετικός ξεκινά βασικός σε αναμέτρηση της Championship.

Ο Ντέιβιντ Βάγκνερ τον εμπιστεύεται και του τον δείχνει, ο Τζόλης θα κάνει την εμφάνισή του για 8η φορά υπό τις οδηγίες του, αλλά η πρώτη του βασική συμμετοχή με τη Νόριτς, για πρώτη φορά μετά από μία διετία, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, είναι γεγονός.

Μένει να δούμε πώς θα κυμανθεί η απόδοση του νεαρού Έλληνα, ο οποίος δικαιώνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την βελτίωση που επιδεικνύει, 12 μέρες μετά το τρίτο του γκολ με τα «καναρίνια» σε όλες τις διοργανώσεις!

Να επισημάνουμε πάντως πως στην βασική ενδεκάδα της Νόριτς βρίσκεται και ο Δημήτρης Γιαννούλης, για 5η συνεχόμενη αγωνιστική, με τους δύο Έλληνες να συνυπάρχουν ως βασικοί με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας, για πρώτη φορά μετά από 13 μήνες!

Δημήτρης Μανάκος