Η πρώτη φορά που ο Πεπ θα προσπαθήσει να πονέσει την Μπάγερν! (vid)

Από την ημέρα που αποχώρησε από την Βαυαρία, δεν έτυχε ποτέ να βρει την Μπάγερν απέναντί του. Και να που θα γίνει τελικά στα προημιτελικά του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ. Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση του Καταλανού με τον σύλλογο που κυριάρχησε στην Bundesliga, ενώ, προτού βρεθεί εκεί, πανηγυρίσει πρόκριση εις βάρος του, το 2009!  



Η πρώτη φορά που ο Πεπ θα προσπαθήσει να πονέσει την Μπάγερν! (vid)

Η Σίτι δεν είχε κανένα θέμα να συντρίψει την Λειψία στους «16» του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ με τον Χάαλαντ να γίνεται ο 3ος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της διοργάνωσης με πέντε γκολ σ’ ένα ματς, αλλά τώρα, το νέο εμπόδιο των «πολιτών» είναι αρκετά πιο ζόρικο.

Η κλήρωση ανέδειξε την Μπάγερν Μονάχου ως επόμενη αντίπαλο της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα και στέλνει τον Καταλανό κόουτς για πρώτη φορά ν’ αντιμετωπίσει τον σύλλογο με τον οποίο πανηγύρισε 7 τρόπαια στην θητεία του στην άκρη του πάγκου.

Μάλιστα, την μοναδική φορά που έχει αντιμετωπίσει τους Βαυαρούς ως προπονητής, ήταν προτού καν αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Γερμανών και σημειώθηκε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ της αγωνιστικής περιόδου 2008-2009.

Τότε, η Μπαρτσελόνα του Πεπ απέκλεισε την Μπάγερν και συνέχισε, φτάνοντας φυσικά μέχρι και την κατάκτηση του τροπαίου στον τελικό της Ρώμης με το 2-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την κεφαλιά του Λιονέλ Μέσι!

Κώστας Ζάλιαρης