Ο Μούντρικ έχει «παράσημο» την αποθέωση στο «Μπερναμπέου» (vid)

Ο Μικάιλο Μούντρικ καλά – καλά δεν έχει δώσει αφορμές στους οπαδούς της Τσέλσι να τον αποθεώσουν όσο θα περίμεναν, ωστόσο, ενόψει της νέας επίσκεψής του στο «Μπερναμπέου», φυσικά και θυμάται ότι είχε γίνει ένας από τους ελάχιστους που έχουν χειροκροτηθεί εκεί.  



Ο Μούντρικ έχει «παράσημο» την αποθέωση στο «Μπερναμπέου» (vid)

Ο Ουκρανός εξτρέμ των «μπλε» του Λονδίνου ακόμα ψάχνει να βρει τα πιο σταθερά και εντυπωσιακά πατήματά του στον αγωνιστικό χώρο με τη φανέλα των «μπλε», αφού, ακόμα ο κόσμος θυμάται μόνο το ντεμπούτο του και τον τρόπο με τον οποίο είχε ταλαιπωρήσει την Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ».

Προτού μετακομίσει στην αγγλική πρωτεύουσα, όταν ακόμα έπαιζε στην Σαχτάρ Ντόνετσκ, ο Μούντρικ είχε αγωνιστεί απέναντι στην Ρεάλ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, τον Νοέμβρη του 2021. Η ουκρανική ομάδα είχε ηττηθεί 2-1, όμως, εκείνος, όταν έγινε αλλαγή, άκουσε χειροκρότημα από τις εξέδρες.

Ανταπέδωσε κι έγινε ένας από τους ελάχιστους (μετά τον Ροναλντίνιο, τον Ινιέστα και παλαιότερα τους Τότι και Πίρλο) που έχουν «κερδίσει» το απαιτητικό κοινό της «βασίλισσας».


 

Κώστας Ζάλιαρης