Ούτε για... διακοπές δεν θα θέλει ν' ακούσει πλέον την Μαδρίτη ο Κλοπ

Από Ρεάλ και Ατλέτικο έχει βρει μεγάλους μπελάδες τα τελευταία χρόνια. Και βρέθηκε πλέον ομάδα που έχει πανηγυρίσει τις περισσότερες νίκες κόντρα στη δική του Λίβερπουλ, ακόμα κι αν είναι σε ευρωπαϊκό επίπεδο! Κλοπ και Μαδρίτη, δεν θα ταιριάξουν πλέον ποτέ...



Ούτε για... διακοπές δεν θα θέλει ν' ακούσει πλέον την Μαδρίτη ο Κλοπ

Οι «κόκκινοι» ίσως τελικά να μην είχαν ούτε αυτό το 1% των πιθανοτήτων που είχε αναφέρει ο Γερμανός κόουτς της ομάδας παραμονές της ρεβάνς στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για την φάση των «16» του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ. 

Το 5-2 των Μαδριλένων από το πρώτο παιχνίδι ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο με το 1-0 του επαναληπτικού χάρη στο γκολ του Καρίμ Μπενζεμά και κάπως έτσι, από τον τελικό του Κιέβου το 2018 έως και φέτος, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει καταφέρει να πανηγυρίσει 5 νίκες απέναντι στην Λίβερπουλ του Κλοπ! 

Καμία άλλη ομάδα στη θητεία του Kloppo στο κλαμπ του λιμανιού δεν έχει πάρει περισσότερες νίκες σε ματς με τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ και ο Γερμανός προπονητής βρήκε τον μπελά του έξω από τα αγγλικά όρια, σε πιο εκτενές ευρωπαϊκό επίπεδο! 

Μάλιστα, αν σκεφτεί κανείς πως την σεζόν που η ανθρωπότητα γνώρισε τον κορονοϊό, το 2020, η Λίβερπουλ είχε αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης και είχε αποκλειστεί με το γκολ του Μοράτα στο «Άνφιλντ» προτού... σταματήσει η ζωή όπως την ξέραμε, τότε γίνεται σαφές πως η Μαδρίτη έχει ανοίξει μεγάλες πληγές στον Κλοπ και την ομάδα του! Είναι η μοναδική πόλη από την οποία ο κόουτς των Πρωταθλητών Ευρώπης του 2019 βλέπει συνεχώς το stop! 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης