Ο Χάαλαντ έφτασε στα 31 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ ταχύτερα απ' όλους κι ας είναι μόλις 22 ετών! (vids)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ σκοράροντας δις μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα απέναντι στην Λειψία και ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, έφτασε στα 31 τέρματα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση κι ας είναι μόλις 22 ετών! Το επίτευγμα ήρθε γρηγορότερα απ' οποιονδήποτε άλλον στην ιστορία του θεσμού!   



Ο Χάαλαντ έφτασε στα 31 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ ταχύτερα απ' όλους κι ας είναι μόλις 22 ετών! (vids)

Ο Νορβηγός σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Σίτι, πραγματικά δεν γνωρίζει σύνορα σε ό,τι αφορά το σκοράρισμα. Σε όποια χώρα κι αν αγωνίζεται, σε όποιο πρωτάθλημα, ό,τι δυσκολίες κι αν αντιμετωπίζει, θα βρει τρόπο να κλείσει... ραντεβού με τα δίχτυα.

Σε ό,τι αφορά στο Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί ο... έρωτας συνεχίζει και είναι ιδιαίτερα έντονος. Πλέον, μετά και τα τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρονο του επαναληπτικού της φάσης των «16» κόντρα στην Λειψία, ο Viking της Σίτι έφτασε στα 31 γκολ!

Το γεγονός πως το κατάφερε σε μόλις 25 ματς στη διοργάνωση τον καθιστά τον ταχύτερο 30άρη, ενώ, το γεγονός πως είναι μόλις 22 ετών, κάνει άπαντες να σηκώνουν τα χέρια ψηλά στη σκέψη για το που μπορεί να φτάσει... 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης