Έστειλε «ντοσιέ» στην PGMOL με τα διαιτητικά λάθη σε βάρος της η Νότιγχαμ Φόρεστ!

Σε μία… ασυνήθιστη κίνηση προέβη η Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία πριν από την ήττα της με 3-1 από την Τότεναμ, φρόντισε να καταστήσει σαφές πως αισθάνεται αδικημένη στην επιτροπή διαιτησίας της Premier League, στέλνοντας «ντοσιέ» με τα λάθη σε βάρος της!



Έστειλε «ντοσιέ» στην PGMOL με τα διαιτητικά λάθη σε βάρος της η Νότιγχαμ Φόρεστ!

Μπορεί η Νότιγχαμ Φόρεστ να ηττήθηκε στην 27η αγωνιστική της Premier League από την Τότεναμ με σχετική ευκολία, καθώς το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο φινάλε, όμως το σύνολο του Στιβ Κούπερ είχε φροντίσει πριν από την εν λόγω συνάντηση, να δείξει την δυσαρέσκειά του για τις διαιτητικές αποφάσεις που έχουν λάβει χώρα στις αναμετρήσεις του.

Με ποιον τρόπο; Αυτό είναι το ασυνήθιστο της υπόθεσης, καθώς δεν τοποθετήθηκε επίσημα ή δεν έβαλε κάποιο μέλος της ομάδας να μιλήσει για αυτό, αλλά επέλεξε να στείλει ντοσιέ στην PGMOL με τα διαιτητικά λάθη που έχουν λάβει χώρα σε βάρος της.

Το αρμόδιο όργανο διαιτησίας στην Premier League, η Professional Game Match Officials Limited έλαβε από τους «κόκκινους» μία λίστα από λάθη, η οποία φημολογείται πως αναφέρεται στις αναμετρήσεις με την Έβερτον και την Μπρέντφορντ.

Το ματς με τα «ζαχαρωτά» μάλιστα φαίνεται πως αποτέλεσε την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με τον Στιβ Κούπερ να καθιστά σαφές πως αν η διαιτησία ήταν δίκαιη για αμφότερες ομάδες, η δική του θα κατακτούσε τους τρεις βαθμούς και δεν θα αρκούνταν στο τελικό 2-2.

Πάντως, η παρεξήγηση μεταξύ των δύο πλευρών φαίνεται πως έχει λυθεί, με τον πρώην διαιτητή και νυν υπεύθυνο του οργάνου διαιτησίας στην Premier League, Χάουαρντ Γουέμπ, να συναντιέται με τον προπονητή της Νότιγχαμ, σε ένα ραντεβού που σύμφωνα με τον Κούπερ κατέληξε θετικά. Μένει να δούμε αν η κατάσταση θα ισορροπηθεί ή αν η Νότιγχαμ θα χρειαστεί να ξανακάνει αισθητή την παρουσία της στην PGMOL, πριν από το τέλος του πρωταθλήματος.

Δημήτρης Μανάκος