Δάκρυσε και ζήτησε συγγνώμη ο Καζεμίρο για την κόκκινη - Τα ματς που χάνει και η επανεμφάνισή του! (vid)

Μέσα Απριλίου θα ξαναδούμε τον Καζεμίρο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την δεύτερη αποβολή της καριέρας του στην Premier League να του στερεί τη συμμετοχή από τέσσερις αναμετρήσεις! Ποιες είναι αυτές και πότε ακριβώς γυρνά;



Δάκρυσε και ζήτησε συγγνώμη ο Καζεμίρο για την κόκκινη - Τα ματς που χάνει και η επανεμφάνισή του! (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνει να δυσκολεύεται απέναντι στην «ουραγό» Σαουθάμπτον, ούσα το απόλυτο φαβορί, αλλά ο Καζεμίρο αποφασίζει να κάνει ακόμη… δυσκολότερη την αποστολή της ομάδας του.

Προβαίνει σε ένα σκληρό φάουλ, ο Άντονι Τέιλορ τον τιμωρεί με κόκκινη κάρτα, ο VAR υιοθετεί την απόφαση και η δεύτερη αποβολή του σε διάστημα τριών αναμετρήσεων σε επίπεδο Premier League είναι γεγονός.

Στην προηγούμενη περίπτωση είχε λάβει χώρα απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, τώρα συμβαίνει κόντρα στη Σαουθάμπτον και ο Βραζιλιάνος, που δεν είχε αντικρίσει ποτέ απευθείας κόκκινη κάρτα, τώρα το βιώνει για δεύτερη φορά σε μικρότερο διάστημα του ενός μήνα.

Μάλιστα, γίνεται ο πρώτος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που βλέπει την άγουσα για τα αποδυτήρια, δις σε μία σεζόν, μετά τον Νεμάνια Βίντιτς, γεγονός που έχει ως συνέπεια να λείψει από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του.

Ποια είναι αυτά; Κόντρα στη Φούλαμ για το FA Cup, στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», με αντίπαλο τη Νιούκαστλ και απέναντι σε Μπρέντφορντ και Έβερτον στο «Ολντ Τράφορντ». Πρακτικά, το πρώτο ματς της επανεμφάνισης του Καζεμίρο στην Premier League θα λάβει χώρα απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ, στο «Σίτι Γκράουντ», στις 15 Απριλίου.

Ναι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον στερείται για ένα μήνα και μένει να δούμε σε τι κατάσταση θα επιστρέψει ο Βραζιλιάνος, με οκτώ τότε παιχνίδια να απομένουν.

Δημήτρης Μανάκος