Νέα ευκαιρία για την αμείλικτη Γιουνάιτεντ σε εντός έδρας παιχνίδι

Η 7άρα ξεπεράστηκε με τέσσερα τέρματα κόντρα στην Μπέτις για το πρώτο, σημαντικό βήμα προς τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Η Γιουνάιτεντ, υποδέχεται τώρα για την Πρέμιερ την Σαουθάμπτον και μπορεί να συνεχίσει τις τρομερές επιθετικές επιδόσεις της με 2+ τέρματα, κάτι που έχει συνηθίσει φέτος να βλέπει ο κόσμος της ομάδας στο «Ολντ Τράφορντ»! 



Νέα ευκαιρία για την αμείλικτη Γιουνάιτεντ σε εντός έδρας παιχνίδι

Οι «κόκκινοι διάβολοι» μετά την νύχτα ντροπής στο «Άνφιλντ» την περασμένη Κυριακή, κατάφεραν να επανέλθουν άμεσα σε καλή εικόνα και θετική ψυχολογία με τέσσερα γκολ κόντρα στην Ρεάλ Μπέτις εντός έδρας, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. 

Αυτό το παιχνίδι, αποτέλεσε ακόμα ένα στο οποίο οι παίκτες του Τεν Χαγκ μπροστά στο κοινό τους καταφέρνουν να πετύχουν δύο ή και περισσότερα τέρματα στη φετινή σεζόν. 

Και αυτή η επίδοση, διατηρείται σε ένα σερί 15 εντός έδρας αγώνων σε όλε τις διοργανώσεις, κάτι που συμβαίνει μόλις για τέταρτη φορά στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Μάλιστα, αυτή η φετινή, τρομερή αποτελεσματικότητα των «κόκκινων διαβόλων» που με την ώθηση του κόσμου τους βρίσκουν συνεχώς τον δρόμο για τα δίχτυα, είναι η πρώτη μετά το διάστημα Μαρτίου - Οκτωβρίου του 2000! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης