Κολίνα: «Ίσως στο μέλλον αποφασίσουμε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις σε ματς που είναι… 7-0»!

Την δική του άποψη αναφορικά με το τρίλεπτο των καθυστερήσεων στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε ο Πιερλουίτζι Κολίνα.



Κολίνα: «Ίσως στο μέλλον αποφασίσουμε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις σε ματς που είναι… 7-0»!

Μπορεί το ματς να είχε κριθεί και η Λίβερπουλ να κατέγραφε την πιο μεγάλη νίκη της ιστορίας της επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως ο χρόνος των καθυστερήσεων δεν ήταν όσος θα έπρεπε σύμφωνα με τον Πιερλουίτζι Κολίνα, παρά το γεγονός πως το σκορ ήταν στο… 7-0.

Ο πρώην διαιτητής επισήμανε συγκεκριμένα πως το τρίλεπτο των καθυστερήσεων δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα, γεγονός που ναι μεν δεν επηρεάζει ένα παιχνίδι που έχει κριθεί, αλλά στο φινάλε της σεζόν μπορεί να κάνει κακό σε μία ομάδα που κερδίζει με επτά γκολ, αλλά χρειάζεται ένα ακόμη, για να πετύχει τον στόχο της σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για την ομάδα που χάνει, με τον Κολίνα να καθιστά σαφές πως σε ένα παιχνίδι που βρίσκεται στο 7-0, με έξι γκολ στο δεύτερο μέρος και όλες τις αλλαγές να έχουν λάβει χώρα, οι καθυστερήσεις θα έπρεπε να βρίσκονται στο δεκάλεπτο.

Ωστόσο, αντιλαμβανόμενος και την ψυχολογική κατάσταση των δύο ομάδων, και αυτής που κερδίζει, και αυτής που ηττάται, κατέληξε στο συμπέρασμα πως ίσως στο μέλλον τεθεί το ζήτημα να μην υπάρχει καθόλου χρόνος καθυστερήσεων, όταν η διαφορά είναι τέτοια.

«Θα το προτείνουμε στους δικηγόρους, μιας και ήδη εφαρμόζεται, αν σκεφτεί κανείς πως και το 7-0 και το 4-0 στην Premier League το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, θα έπρεπε να έχουν περισσότερες καθυστερήσεις. Απλά, αν το κάνουμε, θα ισχύει και νομικά», είπε χαρακτηριστικά.

Δημήτρης Μανάκος