Ριτσάρλισον: «Πάλι με άφησε στον πάγκο, δεν καταλαβαίνω…»

Όλα τά ‘χε η Τότεναμ, οι εσωτερικοί τριγμοί της έλειπαν… Ο Ριτσάρλισον ξεσπάθωσε και εκφράζει απορίες για τον ρόλο που τελικά έχει στα πλάνα του Αντόνιο Κόντε μετά την παρουσία του στον πάγκο γι’ ακόμα μια φορά και τη συμμετοχή του για 20 λεπτά…  



Ριτσάρλισον: «Πάλι με άφησε στον πάγκο, δεν καταλαβαίνω…»

Ο Βραζιλιάνος δεν έχει καταφέρει ν’ ανταποδώσει όσα θα ήθελε και όσα θα πίστευαν στον σύλλογο ότι μπορούσαν να πάρουν από εκείνον, όταν το καλοκαίρι αποφάσιζαν να τον τραβήξουν από την Έβερτον στο Λονδίνο.

Όλο αυτό, σε συνδυασμό και με προβλήματα τραυματισμών που έχει αντιμετωπίσει, έχουν προκαλέσει τον εκνευρισμό του παίκτη, ο οποίος πλέον μετά και τον αποκλεισμό της Τότεναμ στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ τα έβαλε με τον Αντόνιο Κόντε.

«Πήγαιναν καλά τα πράγματα, πήραμε νίκες με Γουέστ Χαμ και Τσέλσι και μετά επέστρεψα στον πάγκο και έπαιξα πέντε λεπτά με την Γουλβς. Ρώτησα γιατί έγινε αυτό, αλλά δεν πήρα απάντηση.

Μετά μου είπαν να με τεστάρουν στο γυμναστήριο πριν το ματς με την Μίλαν, το έκανα, αλλά πάλι με άφησαν στον πάγκο. Δεν τα καταλαβαίνω ορισμένα πράγματα… Θα δούμε τι θα πει πάλι, αλλά μην ψάχνουν για χαζούς. Δουλεύω κάθε μέρα και θέλω να παίζω…» είπε ο διεθνής επιθετικός.