Απίθανη υποστήριξη από Χάβερτς σε Πότερ: «Νομίζουν ότι είναι καλύτεροι από εκείνον»!

Ο Κάι Χάβερτς φαίνεται ότι έχει ιδιαίτερη σχέση με τον Γκρέιαμ Πότερ και εισπράττει τρομερή υποστήριξη από τον κόουτς της Τσέλσι, γι’ αυτό και προσπάθησε να το ανταποδώσει αμέσως μετά την πρόκριση στα προημιτελικά του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.  



Απίθανη υποστήριξη από Χάβερτς σε Πότερ: «Νομίζουν ότι είναι καλύτεροι από εκείνον»!

Ο Γερμανός επιθετικός πέτυχε το δεύτερο γκολ των «μπλε» στη νίκη (2-0) επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ, όντας βέβαια και αρκετά τυχερός αφού μετά το δοκάρι που πέτυχε στην πρώτη εκτέλεση, βρήκε δίχτυα όταν έγινε επανάληψη με την παρέμβαση του VAR.

Αμέσως μετά το παιχνίδι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ο Χάβερτς τοποθετήθηκε για το θέμα του προπονητή που ασφαλώς στα διάφορα δημοσιεύματα έχει προκύψει λόγω της κατάστασης που έχει προκαλέσει πίεση στον Πότερ, με τον ποδοσφαιριστή να τονίζει:

«Δεν μπορώ να πιστέψω πόσος κόσμος μιλάει για τον Πότερ με άσχημο τρόπο… Έχουμε δει τόσους πολλούς προπονητές στην Αγγλία που θεωρούν ότι είναι καλύτεροι από εκείνον… Εμείς στ’ αποδυτήρια ξέρουμε πόσο ισχυρή προσωπικότητα είναι και πόσο πολύ μας βοηθάει. Και εμένα με βοηθάει τρομερά. Ακόμα κι αν ο κόσμος δεν το βλέπει, εμείς έχουμε καταλάβει ότι είναι μεγάλος προπονητής»!