Γι’ αυτό επαναλήφθηκε το πέναλτι του Χάβερτς (pic)

Δεν ήταν η θέση του Μάγιερ που όντως πατούσε πάνω στις γραμμές του προτού εκτιναχθεί στην δεξιά του πλευρά, αλλά το γεγονός πως υπήρξαν ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν εντός περιοχής προτού καν κάνει επαφή με την μπάλα ο Χάβερτς.  



Γι’ αυτό επαναλήφθηκε το πέναλτι του Χάβερτς (pic)

Η Τσέλσι κατάφερε στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και στο ξεκίνημα του δευτέρου, να σκοράρει για ν’ ανατρέψει την κατάσταση απέναντι στην Ντόρτμουντ και με το τελικό 2-0 να περάσει στα προημιτελικά του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.

Όταν ο ρέφερι στο 49’ είδε το βίντεο και το χέρι του Βολφ, διέταξε να στηθεί η μπάλα στην άσπρη βούλα, ο Χάβερτς πήρε φόρα, «ψάρωσε» τον Μάγιερ, αλλά πέτυχε το δοκάρι. Ευτυχώς για εκείνον και για την Τσέλσι, το πέναλτι επαναλήφθηκε.

Η φάση είναι ξεκάθαρη και αποτελεί παράβαση και ο VAR την εξέτασε και ενημέρωσε σχετικά τον διαιτητή της αναμέτρησης, κόντρα στα παράπονα του Ρόις και των συμπαικτών του. «Κόσμος» είχε τρέξει στην περιοχή προτού κάνει την επαφή με την μπάλα ο Χάβερτς κι έτσι εκείνος βρέθηκε πάλι στο ίδιο σημείο, εκτέλεσε πάλι στην ίδια πλευρά, αλλά αυτή τη φορά χάρισε την πρόκριση στους «μπλε».

Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα και γρασίδι