Τρομερός Κλοπ: «Τέτοια ντέρμπι μάς τραβούν λιγάκι έξω από την άσχημη πραγματικότητα» (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ γνωρίζει πολύ καλά τον τεράστιο αντίκτυπο των μεγάλων ντέρμπι στις ζωές των οπαδών. Τόνισε βέβαια, γι’ ακόμα μια φορά, πως στην καθημερινότητα όλων υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα από το ποδόσφαιρο, όμως, αναμετρήσεις όπως αυτή της Λίβερπουλ με την Γιουνάιτεντ προκαλούν μια… διέξοδο από την σκληρή πραγματικότητα.  



Τρομερός Κλοπ: «Τέτοια ντέρμπι μάς τραβούν λιγάκι έξω από την άσχημη πραγματικότητα» (vid)

Ο Γερμανός είναι άνθρωπος που εκτιμά τα μικρά πράγματα και που όσο προβληματισμένος κι αν έχει υπάρξει ή γίνεται κατά περιόδους με τις εμφανίσεις της ομάδας του, δεν το αφήνει να τον συνεπάρει για πολύ. Η ζωή είναι δώρο και είναι όμορφη, ακόμα κι αν η πραγματικότητα είναι τέτοια που καλεί την πλειοψηφία του κόσμου να μοχθήσει.

Μιλώντας ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι στο «Άνφιλντ» απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάτεντ, ο Κλοπ σχολίασε: «Έχω ξαναπεί ότι η ζωή έχει πολύ πιο σοβαρά πράγματα από το ποδόσφαιρο, όμως, σε τέτοια ντέρμπι, ο κόσμος καταφέρνει και ξεφεύγει γι’ αυτά τα 95-98 αγωνιστικά λεπτά από την πραγματικότητα που ορισμένες φορές δεν είναι και τόσο όμορφη…».