Ο Κομπανί καλείται να κάνει μια ιστορική υπέρβαση κόντρα στο… συναίσθημά του

Παραδέχθηκε πως τα παιδιά του θα έχουν πολύ δύσκολη επιλογή όταν η δική του Μπέρνλι θα κοντραριστεί με την Μάντσεστερ Σίτι στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Έπειτα από 11 χρόνια και 12 τίτλους ως «πολίτης», ο Κομπανί καλείται να κάνει υπέρβαση και να «πληγώσει» το κλαμπ και τον κόουτς που έβαλε στην καρδιά του…  



Ο Κομπανί καλείται να κάνει μια ιστορική υπέρβαση κόντρα στο… συναίσθημά του

Με τους «γαλάζιους» του Μάντσεστερ οι δρόμοι τους ενώθηκαν το 2008, σε εποχή που ακόμα η λέξη «εκτόξευση» θα μπορούσε να είναι μια απλή ιδέα και κατάφεραν παρέα να βιώσουν τεράστιες επιτυχίες.

Η Σίτι πλέον είναι από τις πιο ισχυρές δυνάμεις της Πρέμιερ Λιγκ, ο Κομπανί συμπλήρωσε 360 συμμετοχές με 20 τέρματα και 12 τίτλους, μόνο ο Τζον Τέρι πανηγύρισε περισσότερα πρωταθλήματα στην Λίγκα ως αρχηγός και ο Βέλγος κόουτς καλείται πλέον ν’ αντιμετωπίσει το… μυαλό του Πεπ Γκουαρδιόλα.

«Ακόμα και τώρα όταν παρακολουθώ τα παιχνίδια της Σίτι έχω ένταση, κλωτσάω πράγματα, οι δεσμοί μου είναι ισχυροί με την ομάδα, τα παιδιά μου θα έχουν μεγάλη δυσκολία να επιλέξουν “στρατόπεδο” σε αυτό το ματς, όμως γενικά νομίζω θα είναι πολύ ιδιαίτερη μέρα» σχολίασε ο Κομπανί.