Τσιμίκας: «Να δώσει ο Θεός κουράγιο στις οικογένειες των θυμάτων των Τεμπών…»

Ο Κώστας Τσιμίκας όσο κι αν ήταν χαρούμενος για την επιστροφή του στην 11άδα της Λίβερπουλ και την ασίστ στο γκολ του Σαλάχ, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στα όσα τραγικά βιώνει η Ελλάδα με το αδιανόητο έγκλημα στα Τέμπη. «Να αφιερώσω τη νίκη μας στους συμπατριώτες μου…» σχολίασε μεταξύ άλλων.  



Τσιμίκας: «Να δώσει ο Θεός κουράγιο στις οικογένειες των θυμάτων των Τεμπών…»

Ο «Τσίμι» το βράδυ της Τετάρτης αγωνίστηκε στο «Άνφιλντ» απέναντι στην Γουλβς και φόρεσε μαύρο περιβραχιόνιο για να τιμήσει τη μνήμη των αδικοχαμένων της τραγωδίας των Τεμπών, μετά τη σύγκρουση των τρένων και τον θάνατο 40+ ανθρώπων…

Ο Greek Scouser μιλώντας λίγο μετά το παιχνίδι των «κόκκινων» σχολίασε: «Είμαι χαρούμενος με την εμφάνισή μου γιατί δεν είχα παίξει για κάποιον καιρό και θεωρώ ότι πρέπει ο καθένας να έχει “δίψα” για συμμετοχή όταν δεν έχει πάρει το χρόνο που θα ήθελε. Ωστόσο, θέλω ν’ αναφερθώ στην πατρίδα μου και ν’ αφιερώσω τη νίκη στην Ελλάδα όπου έγινε ένα τραγικό δυστύχημα την Τρίτη. Ο Θεός να δώσει κουράγιο στις οικογένειες των θυμάτων και οι ψυχές τους ν’ αναπαυτούν εν ειρήνη».