Μαν. Γιουνάιτεντ: Οι περισσότερες προκρίσεις από τον 5ο γύρο και το βήμα για την επιστροφή στο «Γουέμπλεϊ»

Τώρα που πήγε εκεί και θυμήθηκε πόσο γλυκά είναι όλα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να βρεθεί ξανά στο «Γουέμπλεϊ» και απόψε κάνει άλλο ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση έχοντας καταγράψει και τις περισσότερες προκρίσεις από τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.  



Μαν. Γιουνάιτεντ: Οι περισσότερες προκρίσεις από τον 5ο γύρο και το βήμα για την επιστροφή στο «Γουέμπλεϊ»

Η ομάδα του Τεν Χαγκ επέστρεψε στους τίτλους έπειτα από έξι χρόνια και μόλις τρεις μέρες μετά την επιτυχία στο Λονδίνο, επιστρέφουν στη δράση για να κάνουν ακόμα ένα βήμα για την… δεύτερη επίσκεψη στο «Γουέμπλεϊ» και τη διεκδίκηση ενός νέου τροπαίου.

Κόντρα στην Γουέστ Χαμ, η Γιουνάιτεντ θα επιχειρήσει να επεκτείνει τις φορές – ρεκόρ που έχει προκριθεί από τον 5ο γύρο του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού θεσμού, μετρώντας ήδη 41, παρά το γεγονός πως πέρυσι απέτυχε, όταν υπέστη τον αποκλεισμό από την Μίντλεσμπρο στα πέναλτι του 4ο γύρου.

Η Γουέστ Χαμ είναι η ομάδα που πέρυσι είχε αφήσει το κλαμπ του Μάντσεστερ εκτός στον 4ο γύρο του Λιγκ Καπ φεύγοντας από το «Ολντ Τράφορντ» με το τελικό 1-0, όμως, φέτος είναι μια πολύ διαφορετική ιστορία ό,τι συμβαίνει στο εσωτερικό των «σφυριών» που παλεύουν να κρατηθούν στην Πρέμιερ Λιγκ.