Με τον Καζεμίρο παρόντα, δεν γινόταν να χαθεί ο τελικός!

Ούτε σε ένα θεότρελο σενάριο δεν θα μπορούσαν να φανταστούν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την απίθανη συμβολή του Καζεμίρο στη φετινή σεζόν. Και με τον Βραζιλιάνο στα χαφ, ο τίτλος στον τελικό του Λιγκ Καπ δεν γινόταν να χαθεί. Ο πολύπειρος μέσος έχει την δική του εντυπωσιακή ιστορία σε παιχνίδια που διακυβεύονται τρόπαια...



Με τον Καζεμίρο παρόντα, δεν γινόταν να χαθεί ο τελικός!

Έφυγε από την Ρεάλ Μαδρίτης γιατί θέλησε να βάλει στον εαυτό του μια νέα πρόκληση. Να φύγει από κάπου όπου γνώριζε πως η ποιότητα ήταν δεδομένη και πως κάθε φορά θα διεκδικούσε τίτλους. 

Και εκεί που πήγε, το καλοκαίρι, πολλοί έσπευσαν ν' απορήσουν ή να τον «κατηγορήσουν» πως βρήκε πολλά χρήματα και πήρε την απόφαση να βάλει τη φανέλα της Γιουνάιτεντ που δεν θα μπορούσε να του προσφέρει πολλά στην κατάσταση που βρισκόταν. Και ... το πήρε προσωπικά. 

Ο Καζεμίρο είναι ίσως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής των «κόκκινων διαβόλων» για την φετινή σεζόν μέχρι και αυτή τη στιγμή. Η παρουσία του στον χώρο του κέντρου είναι κάτι παραπάνω από πολυτέλεια για το κλαμπ, με την εμπειρία και τις δυνατότητές του να είναι τέτοιες που κάνουν τη διαφορά για την ομάδα του. 

Ο Τεν Χαγκ τον εμπιστεύθηκε, ο παίκτης έδειξε πως ουδέποτε πήρε απόφαση μονάχα για το καλό του τραπεζικού του λογαριασμού και πλέον είναι ήδη τροπαιούχος με την Γιουνάιτεντ. Παίζοντας στον τελικό του «Γουέμπλεϊ» και σκοράροντας, ο Καζεμίρο έφτασε πλέον τις 13 επιτυχίες σε 14 τελικούς που έχει παραστεί, εκτοξεύοντας το ποσοστό νικών και κατάκτησης τίτλων στο 92,86%! 

H... φλόγα που έχει μέσα του είναι τέτοια που τη στιγμή των πανηγυρισμών της ομάδας για τον θρίαμβο, εκείνος παραπονέθηκε στον Μπρούνο Φερνάντες για μια μεταβίβαση που δεν του έκανε! 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης