Γι’ αυτό το «Ολντ Τράφορντ» σείεται με την τρομερή ομάδα του Τεν Χαγκ…

Το ξεκίνημα ήταν κακό. Οι αμφιβολίες για τον Τεν Χαγκ έκαναν την εμφάνισή τους από τις πρώτες μέρες. Κι όμως ο διακόπτης γύρισε. Κι όχι μονάχα γύρισε, αλλά πλέον το «Ολντ Τράφορντ» θυμίζει ξανά… έδρα. Ομάδα και κόσμος είναι ενωμένοι και τ’ αποτελέσματα που έρχονται δείχνουν πως το γήπεδο είναι «φρούριο» για τη φετινή προσπάθεια.  



Γι’ αυτό το «Ολντ Τράφορντ» σείεται με την τρομερή ομάδα του Τεν Χαγκ…

Οι «κόκκινοι διάβολοι» κατάφεραν να πετάξουν εκτός συνέχειας την Μπαρτσελόνα στα Playoffs του Γιουρόπα Λιγκ με το 2-2 στην Βαρκελώνη και το 2-1 στο Μάντσεστερ, το βράδυ της Πέμπτης.

Ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα, ακόμα μια νύχτα που το «Θέατρο των Ονείρων» είδε… πραγματικά, γλυκά όνειρα και δεν μετατράπηκαν σε εφιάλτες. Ο κόσμος πλέον αναγνωρίζει στον Τεν Χαγκ και τους παίκτες του την τρομερή βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας και τα εντός έδρας παιχνίδια έχουν πλέον άλλη δυναμική. Είναι μια διαφορετική εμπειρία για τους οπαδούς.

Η Γιουνάιτεντ είχε ξεκινήσει με δυο ήττες στα τέσσερα πρώτα ματς της σεζόν μπροστά στο κοινό της σε όλες τις διοργανώσεις. Έπειτα από αυτό το διάστημα, έχει καταγράψει 16 νίκες σε 18 παιχνίδια στο «Ολντ Τράφορντ»!

Σε αυτά τα 18 ματς στο Μάντσεστερ, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν πετύχει 41 τέρματα, έχουν δεχθεί μόλις 9 και έχουν κρατήσει 11 φορές ανέπαφη την εστία τους, αφού ο Ντε Χέα είναι καθοριστικός φέτος ακόμα και τις στιγμές που όντως μαζεύει τη μπάλα από τα δίχτυα του.