Ο Πεπ έκανε ό,τι και ο Μουρίνιο στην Γιουνάιτεντ το 2018…

Ο Γκουαρδιόλα τόνισε ότι ήταν τρομερά ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του και γι’ αυτό δεν άλλαξε κανέναν κόντρα στη Λειψία, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να είναι ο αμέσως προηγούμενος που είχε αποφασίσει να μην κάνει αλλαγές στο Τσάμπιονς Λιγκ, το 2018…  



Ο Πεπ έκανε ό,τι και ο Μουρίνιο στην Γιουνάιτεντ το 2018…

Οι «πολίτες» έμειναν στο 1-1 επί γερμανικού εδάφους απέναντι στην Λειψία στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Καταλανό προπονητή της ομάδας να μην κάνει ούτε μια αλλαγή.

«Αν έχω πέντε αλλαγές διαθέσιμες, δεν σημαίνει ότι θα τις κάνω. Είμαι πολύ καλός στη λήψη αποφάσεων για το τι πρέπει να γίνει και τι όχι. Μπορεί στη ρεβάνς να θέλω να παίξω με 9 επιθετικούς» είπε και πριν από εκείνον, ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε κάνει κάτι ανάλογο τον Οκτώβρη του 2018.

Σε εντός έδρας παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Γιουβέντους, τον Οκτώβρη εκείνου του έτους, ο… κάποτε, special one είχε αποφασίσει να μην αλλάξει κανέναν και οι «μπιανκονέρι» έφυγαν από το Μάντσεστερ με το υπέρ τους 1-0 χάρη σε γκολ του Πάουλο Ντιμπάλα.