Όσο πάει γίνεται χειρότερο: Μοχάμεντ Σαλάχ, αυτό σίγουρα δεν είναι… εκδίκηση!

Πριν από περίπου 10 μήνες, ο Μοχάμεντ Σαλάχ έκανε λόγο για μία πολυπόθητη εκδίκηση που επιθυμεί να πάρει από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο χρόνος περνά, έκτοτε η Λίβερπουλ έχει συναντήσει τη «βασίλισσα» δύο φορές, αλλά τα αποτελέσματα που έχουν κάνει την εμφάνισή τους, μόνο… εκδίκηση δεν θυμίζουν. Και όσο πάει μάλιστα, γίνεται χειρότερο!



Όσο πάει γίνεται χειρότερο: Μοχάμεντ Σαλάχ, αυτό σίγουρα δεν είναι… εκδίκηση!

Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Κανείς δεν μπορεί να πει το οτιδήποτε για τον πρώτο Αφρικανό σκόρερ στην ιστορία του Champions League, μαζί με τον Ντιντιέ Ντρογκμπά και για τον άνθρωπο που σε ένα τέταρτο, είχε κάνει… πλάκα στον Αλάμπα, στο δεξί άκρο της επίθεσης της Λίβερπουλ.

Κατέγραψε την ασίστ στο εναρκτήριο, εντυπωσιακό γκολ του Ντάργουιν Νούνιες, έκανε το 2-0 εν συνεχεία, πανηγυρίζοντας έξαλλα και όλα έδειχναν πως η εκδίκηση που επιθυμούσε τόσο να πάρει από τη Ρεάλ Μαδρίτης για όσα έγιναν στον τελικό του 2018, πλησίαζε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Όταν όμως ο Αιγύπτιος έχει απέναντί του τη «βασίλισσα», καλύτερα να σκέφτεται και να επεξεργάζεται πόσο πολύ θέλει να πραγματοποιηθεί η επιθυμία του, παρά να εξωτερικεύει τα συναισθήματά του.

Διότι μετά την έκτη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Λίβερπουλ σε όλες τις διοργανώσεις, δίχως να έχει ηττηθεί σε επτά σερί ενενηντάλεπτα, ο Σαλάχ σίγουρα δεν μπορεί να αισθάνεται πως η ρεβάνς που ήθελε είναι εφικτή.

Πριν από τον περσινό τελικό του Champions League, είχε αναρτήσει χαρακτηριστικά στο Twitter, πως «ήρθε η ώρα για εκδίκηση». Έκτοτε, η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε τη Λίβερπουλ στο Παρίσι και κατέκτησε το 7ο τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στον 21ο αιώνα, και πλέον, υποχρέωσε τη Λίβερπουλ στην πιο «βαριά» της ήττα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Όλα αυτά ενώ έχουμε και μία ρεβάνς στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» να εκκρεμεί. Μοχάμεντ Σαλάχ, όσο πάει γίνεται και χειρότερο…

Δημήτρης Μανάκος