Η καραντίνα «ένωσε» τους Κλοπ και Αντσελότι!

Ο κορονοϊός βοήθησε την ανθρωπότητα να έρθει πιο κοντά… ακόμα και από απόσταση, αφού όλοι είδαν τι πραγματικά έχει σημασία. Και οι Κλοπ και Αντσελότι ήταν δυο από τους εκείνους που εκτίμησαν την παρέα, την αλληλεγγύη και τη σκέψη του καθενός για το καλό του άλλου.  



Η καραντίνα «ένωσε» τους Κλοπ και Αντσελότι!

Οι δύο προπονητές κοντράρονται (και) απόψε στο «Άνφιλντ», στους «16» του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ και παρά την ένταση των στιγμών στο γήπεδο και την προσπάθεια να επιβληθεί ο ένας του άλλου, ως άνθρωποι έχουν δεθεί. Και το έκαναν σε πολύ δύσκολους καιρούς.

Ο Κάρλο Αντσελότι στην πρώτη καραντίνα, όταν ο κορονοϊός εμφανίστηκε τον Μάρτη του 2020 και άλλαξε αυτό που γνωρίζαμε ως φυσιολογική ζωή, βρισκόταν στο Μέρσεϊσαϊντ, αφού τότε ήταν στον πάγκο της Έβερτον. Αυτό αποτέλεσε αφορμή για να γίνει φίλος με τον Γιούργκεν Κλοπ και οι δυο τους από τότε έχουν εξαιρετική σχέση.

«Ανταλλάζαμε δώρα, μιλούσαμε αρκετά συχνά με μηνύματα, μου είχε κάνει δώρο κι ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο. Μου είναι πολύ αγαπητό άτομο» ανέφερε παραμονές του ματς ο Don Carlo.