Ο «ιπτάμενος» Ντε Χέα έφτασε τα 140 clean sheets και συνεχίζει την πορεία προς την κορυφή!

Σταματώντας εντυπωσιακά τους παίκτες της Λέστερ στο πρώτο ημίχρονο του Κυριακάτικου αγώνα στο «Ολντ Τράφορντ», ο Νταβίντ Ντε Χέα έφτασε στα 140 clean sheets στην Πρέμιερ Λιγκ, έπιασε τον Ντέιβιντ Σίμαν στην 4η θέση των θρυλικών γκολκίπερ του πρωταθλήματος και στοχεύει πλέον στην κατάρριψη του απόλυτου ρεκόρ του Πετρ Τσεχ!  



Ο «ιπτάμενος» Ντε Χέα έφτασε τα 140 clean sheets και συνεχίζει την πορεία προς την κορυφή!

Ο Ισπανός τερματοφύλακας των «κόκκινων διαβόλων» έχει καταφέρει να διαδραματίσει τον δικό του ρόλο στη φετινή… ολική επαναφορά της ομάδας του υπό τις οδηγίες του Έρικ Τεν Χαγκ.

Ακόμα και τη Βαρκελώνη την περασμένη εβδομάδα, παρά τα δυο τέρματα που πέτυχε, ήταν εκπληκτικός. Τώρα, στο παιχνίδι με την Λέστερ κράτησε το μηδέν στο πρώτο ημίχρονο και οι συμπαίκτες του – με πρώτο και καλύτερο ξανά τον Ράσφορντ – έκαναν την δουλειά τους.

Ο Ντε Χέα με τα 140 clean sheets έπιασε τον Ντέιβιντ Σίμαν στην 4η θέση των γκολκίπερ της Πρέμιερ Λιγκ, ισοφάρισε την κορυφαία επίδοση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τα 180 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με ανέπαφη εστία από τον Πέτερ Σμάιχελ, ενώ, στοχεύει σε ακόμα μια κορυφή.

Αυτή των περισσότερων clean sheets με μια ομάδα στην κορυφαία Λίγκα, αφού ο Ντε Χέα απέχει 22 ματς με απαραβίαστη εστία από τον πρωτοπόρο Πετρ Τσεχ (162).