Τρίτος συνεχόμενος μήνας που ο Γουόρντ Πράους σκοράρει με φάουλ! (vid)

Αναζητώντας σπεσιαλίστες του είδους, ας πάει το μυαλό μας στον Γουόρντ Πράους. Τον άνθρωπο των… στατικών φάσεων, με τον αρχηγό της Σαουθάμπτον να σκοράρει και πάλι με απευθείας εκτέλεση φάουλ, δίνοντας προβάδισμα στους «αγίους» στο «Στάμφορντ Μπριτζ»!



Τρίτος συνεχόμενος μήνας που ο Γουόρντ Πράους σκοράρει με φάουλ! (vid)

Μοιάζει… αδιανόητο αυτό που πράττει ο Τζέιμς Γουόρντ Πράους. Σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ και το κάνει να φαίνεται τόσο εύκολο, σαν να εκτελεί πέναλτι! Ήρθε η ώρα να το αποδείξει για ακόμη μία φορά, σε αυτή την περίπτωση απέναντι στην Τσέλσι.

Εκτέλεσε το φάουλ, νίκησε τον Κέπα και η Σαουθάμπτον προηγείται στο «Στάμφορντ Μπριτζ» στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, χάρη στον αρχηγό της.

Είναι η τέταρτη φορά στα πέντε τελευταία γκολ του που ο Γουόρντ Πράους σκοράρει με φάουλ και ο τρίτος συνεχόμενος μήνας που το κάνει. Η αρχή έγινε στις 31 Δεκεμβρίου απέναντι στη Φούλαμ, συνέχεια δόθηκε εντός του Ιανουαρίου, όπου το έπραξε δύο φορές, ώστε να έρθει το ματς στο Λονδίνο. Κάπως έτσι, έχουμε… Τσέλσι – Γουόρντ Πράους 0-1, με το 17ο γκολ του στην Premier League με αυτόν τον τρόπο. Ένα πίσω από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ!

Δημήτρης Μανάκος