Πρώτη φορά από το 2006 η Νιούκαστλ παίζει με την Λίβερπουλ και υπερέχει στη βαθμολογια!

Από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2006-2007 είχε να καταγραφεί η συνθήκη με την οποία θα διεξαχθεί το αποψινό παιχνίδι της Νιούκαστλ με την Λίβερπουλ, με τις «καρακάξες» να είναι πάνω από τους αντιπάλους τους στη βαθμολογία.  



Πρώτη φορά από το 2006 η Νιούκαστλ παίζει με την Λίβερπουλ και υπερέχει στη βαθμολογια!

Η εντυπωσιακή ομάδα του Έντι Χάου μετά από δυο σερί ισοπαλίες θα ψάξει την κατάκτηση όλων των βαθμών από το ματς κόντρα στους «κόκκινους», ώστε να μην τους επιτρέψει να πάρουν φόρα.

Το σύνολο του Κλοπ επιβλήθηκε 2-0 της Έβερτον στο ντέρμπι του λιμανιού, αυτή ήταν η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για το 2023 και φυσικά η λέξη «επένδυση» έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα μάλλον ακούστηκε πολύ στο «Kirkby» όλη την εβδομάδα.

Η Νιούκαστλ αυτή τη στιγμή είναι στο +9 από την Λίβερπουλ στη βαθμολογία και η τελευταία φορά που οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν με τις «καρακάξες» να υπερέχουν στη βαθμολογία, ήταν πίσω στο 2006!

Τον Σεπτέμβρη εκείνου του έτους, στο ξεκίνημα της ποδοσφαιρικής χρονιάς, η Νιούκαστλ είχε επισκεφθεί το «Άνφιλντ» με τρεις βαθμούς στο σακούλι της μετά το 2-1 επί της Γουίγκαν, ενώ το κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ είχε μείνει στο 1-1 με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Όταν διασταύρωσαν τα ξίφη τους, η Λίβερπουλ έφτασε στο 2-0 στις 20/09 και έτσι προσπέρασε...

Κώστας Ζάλιαρης