Πανηγυρίζει τη μεταγραφή… 37χρονου η Ντόρκινγκ: «Ο πιο έμπειρος παίκτης στην ιστορία μας!»

Ακούγοντας την ηλικία του, θα απορήσει κανείς για ποιον λόγο μπορεί να πανηγυρίσει μία ομάδα τη μεταγραφή του. Το ξανασκέφτεσαι και αντιλαμβάνεσαι πως συζητάς για τη National League όμως, με τη Ντόρκινγκ της 5ης κατηγορίας να αποσπά την υπογραφή του πιο έμπειρου παίκτη στην ιστορία της!  



Πανηγυρίζει τη μεταγραφή… 37χρονου η Ντόρκινγκ: «Ο πιο έμπειρος παίκτης στην ιστορία μας!»

Από την Championship στη National League και πάλι πίσω. Αυτή είναι η ζωή του Τόνι Κρεγκ, με έναν εξαιρετικό έμπειρο ποδοσφαιριστή από την 2η μέχρι και την 5η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ντόρκινγκ.

Μία ομάδα της National League, της οποίας ο προπονητής, ο Μαρκ Γουάιτ, είναι και ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου! Η Ντόρκινγκ ανέβηκε φέτος στην πρώτη μη επαγγελματική κατηγορία του «Νησιού», κινδυνεύει να επιστρέψει ξανά χαμηλότερα και αποφάσισε να «κερδίσει» σε εμπειρία, συμφωνώντας με τον στόπερ Κρεγκ, που μετρά περισσότερες από 250 εμφανίσεις σε επίπεδο αγγλικών πρωταθλημάτων!

Πώς ανακοίνωσε μάλιστα ο σύλλογος την άφιξή του στην ομάδα; «Είναι ο πιο έμπειρος ποδοσφαιριστής που φόρεσε ποτέ τη φανέλα μας!» Εντυπωσιακό και όμως… αγγλικό στον απόλυτο βαθμό.

 

 

Δημήτρης Μανάκος