Αδιανόητο και ιστορικό το ποσοστό κατοχής της μπάλας της Σίτι στο «Έμιρεϊτς»!

Κι όμως, ο Πεπ πήρε την τεράστια νίκη απέναντι στον Αρτέτα και την Άρσεναλ, καταγράφοντας το μικρότερο ποσοστό κατοχής της μπάλας που έχει εμφανίσει η Μάντσεστερ Σίτι στην εποχή του Καταλανού κόουτς στον πάγκο, αλλά και οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην διαδρομή του Καταλανού τεχνικού!  



Αδιανόητο και ιστορικό το ποσοστό κατοχής της μπάλας της Σίτι στο «Έμιρεϊτς»!

Δεν χρειάστηκε ιδιαίτερος κόπος και τρέξιμο με μόχθο. Χρειάστηκε η εφαρμογή του γνωστού παιχνιδιού υπομονής από τους «πολίτες» του Πεπ, οι οποίοι κατάφεραν στο δεύτερο ημίχρονο να εκμεταλλευτούν και το στρες των Λονδρέζων για να φτάσουν στο τελικό 3-1.

Η Σίτι εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των «κανονιέρηδων» στο δεύτερο ημίχρονο και δίχως να χρειαστεί να κυριαρχήσει στο χορτάρι, πέτυχε άλλα δυο γκολ με τους Γκρίλις και Χάαλαντ για να πάρει τους βαθμούς και να βρεθεί στην κορυφή με αβαντάζ στην ισοβαθμία με την Άρσεναλ.

Το κλαμπ του Μάντσεστερ πέτυχε το στόχο του καταγράφοντας 36% ποσοστό κατοχής της μπάλας! Και αυτός ο αριθμός είναι ο μικρότερος που έχει εμφανίσει οποιαδήποτε ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα στα χρονικά της προπονητικής του καριέρας!